Nu drar jag.

Om en halvtimme blir jag upplockad och skjutsad till tågstationen där våran spännande cheerleadingresa börjar.
Vi kommer fram till Borås imorn förmiddag och hoppas på soligt väder. Så ... Vädergudarna? Om ni läser det här, kan inte ni fixa fram lite sommarvärme till oss norrbottningar? Tack.

På lördag nångång vid två tävlar vårat lag i Svenska mästerskapen i cheerleading 2008. Väldigt formellt. Så då får ni hålla tummarna för oss. Nu ska jag skriva en lönerapport det sista jag gör.
Ha en supertrevlig valborg!

XoXo
Sara

alltid dessa hårbekymmer

Nu har jag försatt mig själv i en sån där jobbig situation igen.
Jag har ju sedan ett tag tänkt spara ut mitt eget hår till min egna hårfärg. Skillnaden mellan den och den hårfärg jag har nu är inte sådär jätte uppenbar men det får ändå en tendens att se skabbigt ut fortare. Fattar ni?
Och den hårfärg jag har nu tycker jag är en aaaaning för rött. Alltså när jag står ute i solen ser det nästan knallrött ut. Nästan. Så jag funderar typ på att göra lite mer slingor och använda lite silvershampoo på det, så det blir typ askbrunaktigt, äsch! jag vet inte hur jag ska beskriva men det är snyggt i alla fall.

Men tanken med att spara ut min egen färg var ju att mitt hår skulle få må bra ett tag och att det är ju faktist riktigt snyggt att ha typ naturligt fint oskadat hår som Alma till exempel.
Men som om inte det skulle vara nog så har jag ju köpt löshår i min nuvarande hårfärg för inte så längesen.

Hur ska jag göra? Jag känner mig inte så himla snygg i min nuvarande rödtott-färg.
image282



ursäkta?!

Alltså, jag gillar ju HSM filmerna och vanessa och ashley men vad är detta?
Är det bara jag eller bär Ashley omkring på en fejk-LV? Checka in monogramet.
image281

Sorry för världens sämsta uppdatering, blir bättre snart ska ni se ;)

Dålig dag

Nej, den här dagen började inte bra, blev sjuk igår natt och var sjuk hela gårdagen och jag känner mig inte mycket bättre idag. Och det är INTE kul eftersom vi åker ner till götet imorn och då får jag inte vara sjuk. nej, tack.
Sen så kom min älskling mango - min favoritkatt - in här på morgonen med alldeles söndertrasad nos, det är blodigt och man hör att hon har lite svårt att andas. Och som att det inte räckte så finns det inte någon veterinärplats förrän klockan 1. Så hon ligger här nere vid fotändan av min säng på en handduk eftersom det kan komma bubblor av blod ibland när hon andas.
åh! Lillgumman, det här är det värsta som hänt henne och vi har haft henne i två och ett halvt år. Hoppas verkligen allt blir bra.

Cheerleading del 2

image277
image278image279image280

den lilla svarta

Idag har vi haft tema på skolan, det betyder att ettorna, tvåorna och treorna gör samma sak fast olika designer. Vi delas in i två grupper per klass och denna gång skulle vi designa och sy "den lilla svara". Hur kul som helst. Här är lite bilder från dagen plus klänningen som min grupp sydde, den var dock inte riktigt klar där.


Dagens outfit - 240408

image271image272

Väldigt väldigt basic idag. Bytte dock linnet till ett rosa sen, men men. ni ser helheten.
- jeans från Gina tricot - linne från spanien - t-shirt med knappar i ryggen från VILA - örhängen från Gina T. -

It´s killing me

Snälla, kan ingen döda mig?
Hur mycket snyggt kan det finnas på en och samma sida? I det här fallet? - MYCKET!
Dom inringade blåa sakerna är det jag inte bara vill ha. Det är sånt som jag SKA ha! Fatta jobbigt det kommer bli för mig när vi är i Göteborg, jag kommer aldrig vilja gå ut ur butiken.
Jo, är det någon vänlig själ som vet vad tishan här som jag har varit tvungen att förstora kostar? Vore väldigt vänligt.
image270
Bilder: monki

Dagens outfit - 230408

image268
image269

- Nya strumpbyxor med prickar från Lindex - vitt linne från spanien - tisha från Gina tricot - örhängen från h&m -


vilken dag!

Som jag skrev här så skulle den här dagen inte bjuda på så speciellt mycket intressant. Men Oj! Så fel jag hade.
När jag slutade klockan ett gick jag och fyra kompisar till en tatueringsstudio för att en av oss skulle boka en tid. Och ja, hon trodde ju att hon skulle få en om typ två veckor. Icke sa nicke.
"Kan du komma klockan 5?"
"Vadå? Idag?"
Så hon bokade den tiden och vi gick tillbaka till skolan där hon skulle ha en till lektion, men jag satte mig i datasalen och skulle göra lite mönsterkonstruktion. Det hela slutade med mitt huvud lutandes mot tangentbordet och en oändlig lång rad av U:n i adressfältet.
Jag väcktes av att min mobiltelefån ringde med världens högsta signal fem centimeter från mitt öra. Aj! Det var S. som skulle tatuera sig och jag följde snällt med henne och en till kompis till henne. Tjugo minuter senare var det klart! Tre stjärnor på underarmen. Skitsnyggt!
Nu sitter jag i min säng och ser på "How I met your mother". Har precis tryckt i mig makaroner och korv. Hur lyckas jag varje gång laga tre gånger så mycket makaroner som jag behöver. Det slutar alltid med att jag har ätit upp alla korvar och har hälfen av makaronerna kvar.
jaja, det är sånt man får stå ut med.
Hoppas ni har haft en lika spännande dag som jag.

Examen

image266
image267


Nu börjar det dra ihop sig. när jag springer ut på sommarlov kan jag gärna tänka mig att ha på mig någon av dessa skönheter. Den första är från delias och den andra är från forever21.  Jag tycker bäst om den första.
Vilken föll ni mer för?

tråkmåns

anledningen till att jag inte har uppdaterat bloggen på två dagar är för att jag helt enkelt inte har något att delge er.
Igår blev jag så deprimerad över att jag bara har ett par jeans som jag kan använda så då blev det sveriges tråkigaste outfit. Och idag har jag myskläder på mig. Skönt, men det är inte sånt man vill visa i bloggen.

Idag går jag skola till ett, och då ska jag gå och shoppa mig ett nytt läpsyl. Tycker att mina läppar är värda det. :P
Sen ska jag hem till lägenheten, städa lite, handla och unna mig någon god mat. Och jag har GLASS i frysen. mm.. gott.
Sen imorn så går jag till halv tolv. Då ska jag stanna kvar och sy lite grann. Måste bl.a. sy ett par byxor till modevisningen som jag ska ha till min sportjacka. Vi får se hur det blir.
På torsdag har vi tema-dag och ska sy "den lilla svarta". Det blir nog roligt, och sen åker jag hem till piteå för att städa och träna cheerleading. Men nu ska jag fortsätta med det jag höll på med.
Ha en trevlig dag.


Tack snälla Hennes & Mauritz

Men ojojoj, vad ni var snabba H&M nu helt plötsligt.
När jag beställde lite saker från deras hemsida härom sistens så fick jag veta att vissa saker skulle komma i början av April. Vilket det gjorde, men min jacka skulle inte komma förrän början av maj. Men sedär vad som dimper ner i brevlådan på fredagen. Ett avi! Så nu har jag hämtat den och ja, den var lite fin som på hemsidan.
image265

Dagens outfit - 200408

image263
image264

- jeans cubus - ballerina dinsko - body Gina T - halsband cubus - örhängen Gina T -


This is it

image261

Det är inte mycket snö kvar av snölandskapet ...

cheerleading

Idag har det varit cheerleading som stått på programmet hela dagen.
Vi i laget har varit i luleå och uppträtt på Luleå cheer and dance´s vårshow. Många bilder har det blivit. Här kommer ett utdrag av vad vi pysslar med. Det var dock två personer borta i laget så vi kunde inte göra alla byggen.
image257


Påhittig

Ni vet dom dära söta rosettarmbanden som jag visade för er härom dagen som kommer från Cocoo?
Jag började fundera härom dagen att det borde väl inte vara så himla svårt att fixa själv? Det finns ju hårband från H&M som ser likadana ut, fast lite större dårå. Men jag köpte i alla fall två stycken i olika rosa/röda nyanser och klippte lite och sydde lite och Voilá! Resultatet ser ni nedan:
image256

Dagens outfit

Inte så bra på bloggnigsfronten idag. Men jag for till skolan halv sju, och har inte haft tillgång till dator sen igårkväll och då var jag ju tvungen att plugga till kristendomsprovet - som gick URBRA! Tackar, tackar. Trodde inte att det skulle gå så bra som det verkligen gick. Kanske MVG till och med. Nu har jag kommit bort från ämnet. Jaja, hur som helst ... Idag var det världens bästa väder ute. Typ 10 grader i skuggan,. Säkert 25 i solen., Eller, nu kanske jag tog i lite väl, men det var många i alla fall.
Här är i alla fall dagens outfit. Och bild nr. 2 kan ni ju ta med en nypa salt, va?
image254image255

Leggings från Gina Tricot - Kjol och tröja från monki - sjal secondhand - skor från Stadium

Nu är erika här i lägenheten med mig, ska snart gå och handla lite god mat och laga något spännande.
Stay tuned for the next episod of ... Sara and Erika´s gourmetCooking!

Dagens outfit - 170408

image253

- Body från Gina Tricot - Kjol med dragkedja från monki - strumpbyxor ? - armband från H&M -


Update: Bytte ut dragkedjekjolen mot en vippig söt sak ist. ni får se sen. Den där kjolen ska jag ha imorgon ist. hade jag tänkt. Nu ska jag ut i solen. Det är 8 plusgrader i skuggan! Yippie!

SATC

I want my money right were I can see it - hanging in my closet. 
                                                                    Carrie Bradshaw

Dagens vill ha

Idag är det smycken som gäller för mig. Jag har tagit ut några som jag mest vill ha från internetbutikerna.
Isn´t it beautiful?
image252

Smyckena kommer från: kyssjohanna, 80spurple,cocoo, Angela Gotborn

Angående skorna

Innan klockan åtta ikväll kan ni bjuda på skorna, just nu ligger högsta budet på 100, den som bjuder högst innan kl. 8 får köpa skorna. Bjud nu!


Would you like to buy my shoes?

image251

Åh! Dom är så himla snygga. Jag önskar att jag kunde ha dom men dom har tyvärr blivit en aninigs försmå och det är aldrig skönt att gå i försmå skor. Dessa köpte jag för ett år sen kanske från asos.com, de är i str 6. Alltså 39. Dom har snyggare färg än på bilden. Ljusrosa typ.
Tänk er dessa till en söt sommarklänning och snygga brillor sittandes på någon uteservering och sippa på en latte. Lät inte det underbart?
jag köpte dom för 300 men jag säljer dom billigt. Högstbjudande får dom :) Frakten kostar runt 20 kr.


Dagens outfit 080415

image249image250

- Kjol och tröja från Monki - Linne från JC - Strumpbyxor från Gina T - tygskor från Stadium -

Marimekko for H&M

Hittade detta söta halsbandet som inte ska få hänga länge till i butiken. Tycker annars inte att marimekko hade så mycket att bjuda på. Några söta tunikor finns det ju men dom är ju så basic så det går att sy på en kvart.
image248

Har förrästen kommit på en idé till ett armband som jag ska fixa senare idag.
Visar det sen plus en dagens outfit som jag blev riktigt nöjd med faktiskt.

Dagens outfit

image246image247

Jeans från Cubus as usual - Linne från JC - nya favorittröjan från Monki - Rosett i håret från Glitter

Oh my darlings

Jag kunde inte bestämma mig. Jag menar, det var ett omöjligt val. Tröjan i aprikos eller beige.
Ja, silly me. Det blev ju såklart båda. Mamma köpte hem dom för att jag skulle välja och sälja den andra, men jag kunde inte, så nu är jag lycklig ägare till två underbara monki-tröjor. LOVE! Plus världens snyggaste kjol.
image244image245

Mina (snart) nya skor

Mamma, om du ser det här så är det dessa skor jag har tänkt att du ska betala halva av:
image243

Fina va? Dom är faktiskt lite snyggare i verkligheten.

Dagens outfit - 130408

image242

Jag försökte och försökte. Utan något lyckat resultat. Så på grund av madrasser och väskor på golvet
så får denna bild visa min outfit idag.
Jeansen kommer förståss från Cubus (vart annars?), linnet är från JC och den nya koftan från H&M Trend.
Till det, halsbandet som egentligen är mammas och örhängen från Gina som inte syns på bilden.
Och inget löshår idag heller, jag orkade inte sätta i det.

Idag åker jag hem till Piteå för att träna lite cheerleading med laget. Det känns som att det var evigheter sen jag var i Piteå men det var bara en vecka sedan. Nu ska jag börja packa ihop mina saker så att jag inte glömmer något viktigt här. Som smink eller nåt (huvva, vilken otäck tanke).

Puss

dagens shopping

image241

Okej, den gör sig verkligen inte rättvisa på den här bilden, men den är verkligen supersöt.
Tänk er den till ett vitt linne och höga mörka jeansshorts... Åh! Sommar!
Nu ska jag och Linda äta godis och se på Sing a long, som inte börjar förrän om 40 min. märkte jag just men.. jaja. Ha en trevlig kväll <3

Dagens outfit - 120408

image240

Linne från JC - Kofta från H&M - sjal secondhand - kjol från Åhléns - leggings Gina T. - knästrumpor Lindex.
Till det tygskor från H&M och jacka från VILA.

Kommer upp med vad jag shoppade ikväll..
Nu ska jag tvätta håret. heh. Puss

Tre olika

Det här har jag pysslat med i förmiddag. Tre olika outfit för sommarens alla bravader - Strandsnygg, Citychic och Poolparty. Enyoy!
image239
Bilder från: topshop, asos, brownsfashion, delias, urbanoutfitters och forever21

Nej här kan jag ju inte sitta

Nu ska jag gå och laga mig lite middag. Är ensam i lägenheten ikväll så jag ska ha en riktig myskväll.
Har köpt kladdkaka, glass och chips som jag ska äta när jag ska se scrubs lite senare ikväll.
Nu är det dags för kyckligen. Ha en trevlig fredagskväll.

puss

Dagens outfit - Fredag

image238

Tisha från VILA
Jeans från Cubus
Sjal secondhand
Örhängen Gina Tricot.  
Thats it, folks!

Dagens outfit

image236

monki

Ojojoj, vilken panik!
Mamma ringer från Götet tio minuter innan stängningsdags på monki och frågar om det är nåt jag vill ha.
Eh? Ofcourse! Men vart ska man börja? och att förklara allt över telefon blir inte helt lätt.
Det blev i alla fall dessa två. Kunde ju inte babbla på hur mycket som helst.
image237
Tack mamma <3

Dagens outfit

image235

Idag har jag på mig:

Body från Gina Tricot
Halsband från mammas garderob
Örhängen från Gina Tricot
Kofta från Cubus
Jeansen kommer också från Cubus
Skor från Nike

Hjälp!!!

Jag kunde inte förstå att det hände. På JC i luleå!
Herregud.
Och min kompis visste inte ens vem det var!
Jag var på väg in i butiken och så såg jag en kille komma ut från samma butik, men hallå!  Är inte det där, jo! Det är MAGNUS BETNÉR! Men shit alltså. Jag visst inte riktigt vart jag skulle ta vägen. När vi i alla fall gick ut ur JC så var han kvar, så vi stod kvar en stund bara för att titta ;) Sen när han gick ... så gick vi också. Haha! Värsta stalkers.
Men ja, det var i alla fall otroligt kul.

Nu är det Top Model. Myys!
Kommer med en dagens outfit sen också.


Fashion Basics

image234

Men hallå?! Hur snyggt var inte det här då?
H&M har kommit med en basplagg-kollektion med massor av snygga koftor och skor.
Min favorit är bilden i mitten. Så himla enkelt men snyggt. Dom perfekta kostymbyxorna till ett löst linne med knäppning, till ett par kritvita tygskor och ett passande hårsvall.
Eller ta en titt på skorna på bilden till höger. Eh? Snygga? Ja! Hoppas, hoppas, hoppas att dom får in sånna i butik.

Två lektioner

Godmorgon!
Sitter i datasalen på min skola, som så många andra dagar :) Har just haft datoriserad mönsterkonstruktion. Mm... Hör ni hur kul det låter? heh!
Nu har jag bara en lektion kvar - sömnad, och det är ju kul. Vi håller på att sy västar nu och jag ska komma på en riktigt snygg design.
Jag slutar tio över ett idag och efter skolan ska jag till stan för att uträtta några ärenden. Bl.a. köpa ett busskort och kolla på en vårjacka. Beställde ju den där från H&M men den kommer inte förrän början av maj (!)

Har sett  världens snyggaste skor på scorett som jag har förälskat mig djupt i. Fotar dom så ni får se dom senare.
Tack för alla söta kommentarer. Det värmer!

Dagens + håret

Haha, vilken dålig outfit-bild. Helt konstig, och ni kan ju vara så snälla och ignorera alla väskor i bakgrunden, tack.
Inga speciella kläder. Två olika strumpor. ja, så går det när man inte ids tvätta. jeans från cubus, linne från jc, boxer tisha från Gina T, kofta från Spanien och sjal secondhand.

image232

image233
 
Håret blev jättebra, eller hur?

Måndag

Sorry för dålig uppdatering, dagen har varit lite ... splittrad.
I alla fall har jag gjort klart hårförlängningarna, så nu sitter det i och det blev bättre än jag någonsin hade vågat hoppats på. Ni får se bilder senare.
Nu lägger jag upp en bild på en outfit som jag hade för ett tag sen men som jag glömde att lägga upp.
Nu ska jag äta äggmacka och dricka te. Visar håret senare :)
image231


Dåligt jobb

Nej, nu blir jag lite besviken på er. Jag ser ju hur många som är in på min sida och hur lite folk det är som kommenterar? What´s up? Orkar ni inte eller tycker ni allt jag visar är dödstrist? Kom igen nu, jag vet ju att ni kan.

Nu är ännu en händelserik dag över och jag ska bänka mig i soffan framför Stardust. Film är så mycket bättre nu när man har en större och framför allt bättre (!) tv.
Nu är det film-te-glass-time!

Puss

PS: Kommentera duktigt nu så får ni en överaskning imorn bitti ;)

lördagens shopping

image227




Body från Gina Tricot - äntligen hittade jag den i min egna storlek den som jag provade (här) var i S och den var alldeles förstor. Men den här blir nog jättesnygg till sommaren.

Kjol från Indiska - den är inte så blå i verkligheten, den är mer grå/blå. Man ska ha den i midjan och den är jättesnygg tillsammans med bodyn.

Sneakers från Team Sportia - Har varit på jakt efter nya sneakers eftersom det inte är riktigt nog varmt att gå i tygskor här i norrbotten, och dom här har jag kollat på i svart förut men dom fanns bara i vitt i piteå men dom är jättesnygga i alla fall. Tack mamma <3



Dagens blommiga outfit

image224image223

Klänningen är en kjol som jag har hittat i min mammas garderob. Under den har jag en tisha som jag köpte när jag var i Spanien i somras. Koftan är från H&M, legginsen (?) från Gina Tricot och knästrumpor från Lindex.

Jag har varit på stan. heh, jag har shoppat. Litegrann.
Det visar jag sen. Ja, så får det bli.

Tjorv, tjorv.

Jag förstår inte vad min dator har för problem ibland. Och den ska vara det bästa. Hmpff..
Kvällen blev i alla fall lugn. Min kompis erika kom till mig också gick vi och åt på max och satt där och tjejsnackade i nästan två timmar. Herregud., det har jag nog aldrig gjort förut. Sen gick vi en promenad och sen till Coop och köpte helg-godis. En mars-chokladkaka för min del. (Är du förvånad, Linda?) och sen gick vi helt enkelt hem till mig. Jo förresten, mamma har köpt en ny tv, en platt 37" härligt med en tv som funkar.

Laddar upp en outfit som jag helt har glömt att visa om ett tag.
Puss

Ny vårjacka

H&M har en liten vår-sale på deras hemsida just nu. Lite smått och gott sådär.
Har precis fått den här av min snälla mamma. Tack så mycket! Får se om det blir något annat också.
Nu har jag lektion - religion.


(klicka för större bild)

När jag kommer till Piteå blir det fika på stan, så vi hörs efter det.
Puss


Bra, Sara!

jomen verkligen, sitter här framför datorn med katten liggandes över tangentbordet kvart i tolv när jag ska upp halv sex imorn. Fint.
Mango (katten) kom in alldeles blöt och hoppade upp i min famn och blötte ner hela datorn, typ. Och nu ser jag inte vad jag skriver för hon sitter för dataskärmen. Duktig katt.

Nu ska jag sova, och tänka på vad jag ska välja för bikini för imorn har vi bad på idrotten.
Sov så gott och dröm sött.
puss


Glömde ju bort ...

att berätta en sak för er.
Löshåret kom idag! IDAG! Hur detta kan ha gått till fattar jag inte eftersom jag beställde det igår. Helt sinnessjukt.
Jaja, jag kan ändå inte göra något föränn jag har fått clipsen och sytt på dom. Men det här ska nog bli bra, ska ni se.
Jag lägger ju självklart ut bilder så fort jag har fixat i det.

  Men snart, mina vänner, ska ni bänka er ännu mer framför teven och slå på femman för där ... visas - vacker som få - Björn Gustavsson!!

Nya örhängen <3

image220

Love at first sight

Och det är precis sånna som jag ville ha också. Liknar lite dom där från Urbanoutfitters, eller hur?

Snart kommer mamma och hälsar på mig här i lägenheten. Då ska jag bjuda på te, brago och kladdkaka med grädde. Hur gott lät inte det?
Nej, nu ska jag gå. Hörde steg i trappan. Ha en trevlig kväll.

Puss

Don´t you just love it?

image219image218

Vacker.

Måndag

Eftersom jag inte har kunnat blogga nu på två dagar på grund av att blogg.se har bytt bloggplattform så går vi igenom dagarna som de kommer.
Måndag: Jag gick och gjorde några ärenden när jag slutat skolan, bl.a. provade jag lite söta saker på Gina T. men dom fick hänga kvar i butiken. Vad tycker ni? Gjorde jag rätt val?
image215

Sen for jag hem till lägenheten och gick och handlade, lagade korv och mackisar till middag och såg sen den nya serien på tv3 med Lucy Liu - Cashmere Mafia. Den var ändå godé bra, gripande, tycker jag.
Sen var det ju PB premiär men jag tyckte inte att det var så särskilt intressant. Alltså, jag har inte missat ett enda avsnitt förut men det här kunde jag ha missat tycker jag. Tyckte ni det var bra?

RSS 2.0