Utgång!

Jag och linda har varit och gjort lite ärenden idag och nu har vi ätit middag hemma hos mig.
Blir att vi går ut ikväll, var väl inte riktigt planerat från första början men det blir kul :)
Slänger kanske in ett inlägg med kvällens partyoutfit senare om jag hinner, nu ska jag se ett avsnitt av the hills och vänta på linda som är hemma och hämtar lite grejer (läs: dricka) :P

Vi hörs allihopa!
PUSS

Lördag

Hejhej darlings!
Jag har precis sminkat mig, ska bara blåsa håret så är jag klar och om en stund kommer Linda så ska vi fara ner på stan och luncha lite. Får se om jag hittar något skoj :P

Glömde bort att visa ett modereportage som jag hade inne i Piteå-Tidningen igår om vårmode som jag både skrev och fotade till.. Har ni Piteå-tidningen kan ni ju läsa det, men annars får ni nöja er med dom här bilderna :)



Godnatt!

Nej, nu ska den här tjejen ta och krypa till kojs med ett the hills avsnitt och katten på magen ;)
Imorgon ska jag ut tidigt på en promenad till solariumet, har verkligen tappat all färg jag byggde upp under hösten.
Sen ska jag hem igen och äta en brakfrukost som jag kan stå mig på hela dagen.
Vi får se vad som händer sen, kanske blir en fika med en kompis, vi får se. Har inte tänkt ha hela lovet sänderplanerat som vanligt den här gången. Det är ju somsagt mitt sista sportlov!

Bjuder på en bild från i onsdags. Godnatt!




Lite mer shopping

Hittade det här linnet igen på Gina Tricot som jag köpte för ett tag sedan men då lämnade tillbaka, men den här gången fick det följa med hem :) Väldigt fint i sommar, tror jag.


Oops!

Såg i min mail att jag hade fått ett nyhetsbrev av DinSko där dessa skönheter fanns på bild.
Minns att jSofi Fahrman hade skrivit om dessa och att dom skulle komma i butik nångång i mars.
I alla fall, klickade mig in på hemsidan och beställde dom. Så himla fina och perfekta studentskor, tycker ni inte?



Nej, fika var det ...


Sportlov

Så har man sportlov igen ...
Jag sitter nu på mammas jobb och snart ska vi gå ner på stan och fira sportlovet med en fika.
Slänger upp en dagens och lite andra bilder senare.

Roligt att ni tyckte om bustiern, förrästen :)

Sytt

Idag satt jag på skolan till fyra, sydde klart lite saker som bland annat denna bustier :)



Vad tycker ni?

!Varning!

Hittade den här artikeln på dn.se:s hemsida om ett kosttillskott som sålts i sverige från 2004 och som innehåller något ämne som man tror ha legat bakom dödsfall i Sverige och Norge.
Läkemedlet hette Fortodon, och jag skriver det här för att jag är rädd om er!

Läs artikeln HÄR!

Tusentals fler läsare?

Hittade en hemsida där man lätt kan få tusentals nya läsare då man måste klicka på länkar till andras bloggar och ... ja, läs själva HÄR!
Och jag tänkte såhär: Går, säg, 2000 personer in på ens blogg måste väl några stanna kvar och titta förbi senare? Eller hur? Att bli medlem tog ungefär 3 minuter. Typ lika länge som att kommentera på tre bloggar.. Do it!

Hoppsan!

Jag råkade bryta mitt shoppinglöfte idag, men det är lugnt, det är ju trots allt den 25:e idag ;)
Har letat efter ett par jeansleggings i typ grå stentvättad färg och idag hittade jag ett par. Plus en jättefin randig tröja i längre modell som faktiskt satt jättebra! :)

Update: Hade glömt att skriva var det var köpt och fick en kommentar om detta. Om jag inte hade skrivit hade min blogg tydligen sugit, enligt Anonym. Lindex kommer det ifrån, faktiskt.




Dagens outfit - 240209

Hej allihopa!
Förlåt att jag inte bloggat så himla bra på sista tiden men det är så svårt att få tid när jag inte är hemma så himla mycket. Men jag ska i alla fall försöka bättra mig på den fronten.

I alla fall ... För att svara på en fråga jag fick igår: Ja, jag ska pendla, i alla fall i sommar då jag inte vill skaffa en lägenhet i luleå över sommaren men förhoppningsvis får jag en till hösten så jag kan flytta dit.

Idag har jag haft på mig en kjol från H&M:s barnavdelning, Tröja från Gina Tricot, Leggings från Rut m.fl. och örhängen från Ur och Penn.



Tack <3

Jag måste börja med att säga tack så hemskt mycket för alla grattis kommentarer. Det är jätteroligt att läsa :)
Som svar till några frågor jag har fått: ja, butiken öppnar i mars, säger till när det börjar närma sig så ni kan boka in datumet ;)

Idag har jag varit i skolan som vanligt, på lunchen gick jag, elin och bella till Sub och Co. för det serverades fisksoppa (!) i matsalen. Sen for jag hem till lägenheten och städade lite, en av mina kompisar som jag bor med har fått magsjuka så jag gör allt för att inte åka dit så jag har sanerat köket och badrummet med desinfektionsmedel :P Vid sex kom min mamma upp och hämtade mig så då for vi till McDonalds och tryckde i oss lite mat, sen hem igen och nu sitter vi i min säng och ser på Lipstick jungle :) Mysigt <3

Nu börjar det om så jag ska gå. Men imorgon åker jag tillbaka till Piteå för att jag inte ska bli smittad här så jag bloggar när jag kommer hem vid tre. Är det okej?

Monki till Luleå + avslöjandet ;)

Jag tror att jag kanske berättade för ett tag sedan att min favoritbutik, alla kategorier, Monki ska öppna här i Smedjan.
Och detta snappade jag såklart upp rätt tidigt och skickade in mitt CV till den ansvarige ...

Nu är jag så otroligt glad att berätta att jag har fått jobb på Monki :D
En 50 procent tjänst med start i mitten av Mars.
Åh! Det ska bli så himla roligt att börja jobba där och jag ska verkligen ta vara på det. Det kommer innebära att jag balanserar skola och jobb fram till den 12 juni då jag tar studenten.
Så det var det som jag har hållit hemligt några dagar. Nu vet ni :)


2009-02-22

Godmorgon alla underbara läsare!
Sitter här i soffan med Linda och jag har precis tryckt i mig en apelsin, idag ska jag vara med Erika och hjälpa till med att bestämma vilka skor hon ska beställa ;)
Senare ska jag städa, packa lite och avslöja min hemlighet för er :P Så kika in lite senare så vet ni ;)

Naturgodis och fanta exotic

Japp.. Så är läget just nu.
Jag och Linda for hem till henne efter skolan och lagade tacos, sen till mig och lämna av lite saker inan vi for in till stan och gick på Nodo..  Nu sitter vi i min soffa med varsin naturgodis-påse och ett glas fanta exotic. Mysigt!

Imorgon ska vi stiga upp tidigt för att låna kläder och fota till ett modereportage som ska in i tidningen på fredag och som även hör till mitt projektarbete.

Vi hörs imorgon.
Puss!

Dagens outfit - 200209

Hejhopp!
Fredag idag vilket betyder helg, men även lite jobb på projektarbetet för min del..
Idag har jag på mig den stickade drömmen från Monki, kjol från Åhléns (att), strumpbyxor från Lindex och flätad halsduk från Esprit, Blir nog chanelväskan också...



Goodnatt Sverige!

Nu ska den här bruttan sova. Klockan är kvart över tio och jag ska upp halv sju imorgon bitti.
Min dag har varit underbar, känns som att jag svävar på moln efter att fått detdär beskedet igår. Underbart.
Ska berätta för er någon dag snart. Hade Svenskaprov idag som ändå gick hyfsat för att inte ha pluggat allt för mycket och sen hantverksteknik där jag håller på att sy en blommig bustier som blir kanon. Efter skolan for jag hem och lagade nudlar till middag och kladdkaka som efterrätt. Nu har jag precis sett "Britney - for the record" för andra gången. Se den! Man får en så mycket klarare bild av Britneys liv.

Imorgon går jag i skolan till halv tre och sen ska jag och linda köra hem till henne, äta, och sen på nodo för att umgås och fika lite, får se vad som händer sen ;) Så det kanske inte blir överdrivet mycket bloggning imorgon :P

Nej somsagt, nu är det natti för mig.
Ha en mysig fredag allihopa så hörs vi imorgon kväll :)

PUSS! <3

Lite som Balmain ...

Såg på Gina Tricot´s hemsida att dom fått in den här snygga dubbelknäppta, korta kavaj med armé inspiration.
För trehundranittionio kronor blir den din.


Gårdagens outfit - 180209

Hann inte lägga upp den här outfiten igår men såhär såg jag ut :)
På mig hade jag lackleggings från Gina Tricot och därifrån kommer även kjolen, koftan är från Vero Moda och örhängena från Glitter.


LYCKA! <3

Åh! Jag har fått ett så otroligt roligt besked att jag inte vet var jag ska ta vägen men jag kan inte skriva vad det är riktigt ännu!! Ni får hålla ut och önska mig lycka till! :P

Onsdag, babes!

Godmorgon!
Idag har jag sovmorgon och börjar inte förrän tio i tolv. Men jag tänkte fara till skolan lite tidigare för det serveras palt till lunch och det kan jag inte missa ;)

Idag har jag bara en lektion, men jag slutar tre. Efter det ska jag och köpa trenchen på H&M, men jag visar er den på när jag kommer hem i eftermiddag. Nej, nu ska jag fortsätta min sminkning, har bara hunnit grunden än så länge.

Hur ser eran dag ut?

Peace

Igår köpte jag det här fina halsbandet som är underbart snyggt tillsammans med mitt "Sara"-halsband.
Från H&M Divided


Volanger

Jag har länge varit på jakt efter en bra och snygg sminkväska som MÅSTE vara rätt size. Och idag hittade jag den. På H&M. Dock är den så fin så jag funderar på att använda den som kuvertväska i sommar ;)



sen fick en fickspegel och ett mörkmörkblått nagellack också följa med hem :)


 

Ny vårjacka

Den här underbara trenchcoaten med lite utställd kjol provade jag idag på h&m. Den satt underbart snyggt så jag lade av den tills imorgon men jag klarar inte av att inte köpa den så det ska jag göra imorgon. Vad bra det gick det där med att spara pengar (harkel!) ...


Just nu ...

Sitter jag och mamma i min säng och avnjuter varsin chokladpudding med grädde ;) Mysigt!




Söndag - städardag

Hejhej!
Nu har jag varit sådär dålig på att blogga i helgen - igen! Men jag får skylla på min dåliga dator som jag har här :P

Idag vaknade jag tio och då åt vi frukost och pysslade på lite här hemma, vid ett gick jag och mamma ner på stan för att lämna tillbaka nå skor hon hade köpt förra veckan och sedan tog vi en lång och mysig fika på Ekbergs. Går ni dit MÅSTE ni prova Melange Special. u-n-d-e-r-b-a-r!
Efter det gick vi till Åhléns där jag inhandlade mig en fin ny kassabok för nu tusan ska det bli ordning på alla mina inköp då jag tycker att jag spårat ut lite på senaste tiden (säger hon som just beställde en 5preview tee ... Ops!)

När vi kom hem satte vi igång med att städa mitt rum för det har sett ut som ett riktigt bombnedslag för länge nu. Jag är dock inte klar än men det får vi ta nästa helg ;) Mycket kläder åkte ner i påsar i alla fall så det känns skönt. Dock märker jag ingen skillnad eftersom det fortfarande är lika fullt i garderoberna!

Nu ska jag koka mig lite te och ta en macka och se på SATC.. Ha det bäst så hörs vi imorgon då jag slutat skolan (typ två)

puss och godnatt!


Nytt smink

For ju somsagt ner på stan för att inhandla mascara och foundation. Jag kom hem med detta:


Puder från Isadora. Hoppas att det  är bra då jag hört det. :)


Ny foundation. Mycket välbehövligt och denna har jag provat förut och vet är bra och prisvärd!


Mascara från Max Factor. Den här är väl rätt ny på marknaden om jag förstått saken rätt. Perfekt storlek på borsten har den i alla fall :)


Bubbelgumsrosa läppstift - också det från Max Factor, har faktiskt hunnit prova det här nu och det är superfint!


Dagens outfit (?) - 140209

Okej, jag tror faktiskt inte jag kan kalla det här "dagens outfit" eftersom man bara ser en vintagepäls och en kofta från h&m, får väl visa bättre senare, då det finns någon som kan fota mig..
Nu ska jag ner på stan med mamma och handla mig lite nytt smink då både min foundation OCH min mascara is hangin' up!






Svar på tal på valentine´s day!

Har fått några frågor på senare tid som jag tänkte att jag skulle svara på nu :)
Vad roligt med frågor :) Keep up the good work!

1.emilia om just nu:

Hejsan, jag undrar en sak om hårförlängning :) När du hade löshår, vad hade du då lagt fast dom med? Clips eller microringar? Har du något bra tips på ngn sida eller så, som man kan beställa ifrån? funderar på riktigt hår då, inte syntet. Mvh / emilia :)

Svar: Hej Emilia! Den sista omgången med löshår som jag hade så använde jag clips då det är så smidigt då man inte behöver sova på håret för det sliter så mycket. Jag har även använt "weaving" förut då man syr fast håret i en liten fläta av ens eget hår. Jag har en kompis som använde microringar och det är ingen hit. Dom släpper väldigt lätt.
Jag har köpt mitt hår som jag har nu från en liten butik i stockholm som man inte kan beställa ifrån på internet. Men förut har jag beställt från TajMahal, och det är helt okej hår tycker jag. Annars har jag ett färdigsytt clips-set med 50 cm långt hår i färgen mellanbrun som jag ska sälja., Det räcker gott och väl till en hel förlängning :)

2. Sara om today´s wish outfit:
Snyggt! :) Vad ska man skriva på invitation code , när man registrerar sig på looklet?

Svar: Man måste få koden i ett mail, det kan ta några dagar. Sen kan du logga in med hjälp av den.

3. Anonym om Fredag:

Hejsan! Jag såg tidigare att du länkande en sida där man kan få betalt för att ha ett företags annons på sin blogg! Finns det inget annan sida som tillåter minderåriga göra det? Eftersom den du länkade inte gjorde det.

Svar: Jag har en kompis som blivit medlem på affiliator.se och hon är inte arton år än, så du kan ju testa där :)

4. Emelie om Fredag:

vad har du för läppstift/glans? :)

Svar: Jag använder två olika, det första är Loréal Glam shine och det andra är ett ljusrosa glittrigt från Maybelline. Kan visa färgerna senare.

5. lisa om Godmorgon:

gud vad brun du är! är solarium hemligheten?

Svar:
Det är en mix av solarium och brun utan sol, dock så var det ett tag sedan jag gjorde något utav dessa så jag har börjat tappa mycket färg :/

6. jane om Dagens outfit - 030209:

vad heter ditt favvo fik -ställe????

Svar: MItt favorit-fik om man ska prata lite ostört är Ekbergs Konditori här i piteå, annars gillar jag Krokodil, också det här i piteå.

Dagens outfit - 130209

Hejsan, jag lever. Sorry för den dåliga updateringen, har haft fullt upp och jag vill inte ha en blogg där jag bara skriver "idag har jag ..." Fattar ni?

Idag är det fredag och jag har haft på mig lackleggings från Gina Tricot, secondhand kjol, tröjan är också den från Gina Tricot, vintage örhängen och halsduk från H&M Herr.



just nu



Har en inläämning imorgon men nelly lockar. Nej, nu kan jag inte skjuta upp det här mer ...

Eyes so blue ...

Jag har länge velat prova på färgade linser, för att förstärka mina blå ögon lite.
På den här hemsidan finns det superbra erbjudanden och linser för 130 kr.



today´s wish outfit

Okej, plus typ trettio grader.. Då kan man börja snacka barbent ;)
Jag är en av dom som hittat looklet.com där man får klä upp en modell med kläder, skor, accessoarer. You name it!
Läskigt roligt, måste jag säga. Såhär vill jag se ut i sommar:



Totally my style!

Dagens outfit - 090209



Haha! Ser ni hårstrået som står åt heeeeelt fel håll? Kul detalj, liksom :P

Väldigt enkelt fick det bli idag med tröja från Monki, jeans från Cubus, eifeltornhalsband från Glitter, vintageklocka och örhängen från Pilgrim.

How did that "shoppingstopp" workin' out for ya?

Inte så great. Hade ju i veckans början inlett ett shoppingstopp för kläder, accessoarer och sånt, ni vet? Det visade sig att det inte gick helt som planerat ...




Klänningen
kommer från Vila och ser kanske inte så mycket ut för världen på galgen men är helt fierce på. Kommer bli grym i vår till tunna strumpyxor och heels.

Den stickade drömmen vet nog alla var den kommer ifrån vid det här laget, men för er som inte vet så är den från Monki.

Fredag

Åh, härligt med helg!
Imorn blir det party och slå klackarna i taket hela natten lång ;D Najsprice!
Idag hade jag en lektion, hantverksteknik och sen bar det av till piteå. Imorgon ska jag till linda först och hjälpa till på ett 40-års firande och sen ska vi och några tjejer ut.. Nu är det myspys för hela slanten :)


Mail från fröken Sydow

Öppnade inkorgen och såg att jag hade fått en inbjudan till biokväll på alla hjärtansdag av Ebba von Sydow. Roligt!
Tycker dock att det är otroligt tråkigt att bo i Piteå sånna här tillfällen eftersom det kostar runt tusenlappen tur och retur till Stockholm. men ... jaja, det är väl tanken som räknas?


MONKI

Det här inlägget är lite till dig, mamma :P
Den här tröjan ligger undanlagd på monki i Birsta och väntar på dig (mig). Tack <3


Godmorgon!

Sitter nydushad i sängen och käkar lite hårbrödsmackor - inte med kladdkaka,. haha nej, nu skämtar jag med er.
Vakna med the voice är på tv, somvanligt. Tittar på det varje morgon och det är mysigt att lyssna på dom, tycker jag.

Idag har jag två lektioner, svenska och hantverksteknik. Sen ska jag på stan och köpa mig en hårborste faktiskt. Har INGEN och it´s killing me ;) Ska kanske också köpa lösnaglar inför helgens bravader :D

Vad har ni för planer idag?

VILA lookbook -09

Var inne på vila´s hemsida och kollade runt och hittade dessa grymma bilder från deras vår/sommarkollektion.
Kolla in haremsbyxorna till kavajen och klackarna. WOW!


Kul ...?

Jag sitter i sängen med min lilla kladdkaksbit på en liten tallrik och tar en tugga när något som verkligen INTE är kladdkaka fastnar i mina tänder. WTF? En hårdbrödsbit med ost?!
Gott ... jag hade alltså tagit en odiskad tallrik och brödbiten hade följt med som en extra bonus.

Jaja, that was that ;) ville bara säga det till er.

Vem är ni?

Hejhopp!
Sitter här i långkallingar och en stor rosa tjocktröja (mycket sexigt ;) och väntar på att min lax ska bli klar.
Japp! Idag blir det lax, potatismos och bearnaisesås till middag. Smarrigt!

Idag har jag varit i skolan till tre, vi hade ARL och hantverksteknik där vi syr korsetter. Jag syr en bustier som blir faboulus!
Skulle verkligen behöva dammsuga men sånt slavgöra skjuter jag fram till det blir krisläge :P

Jag undrar över en grej, vem är ni som läser min blogg? Jag vet att det är massa anonyma som aldrig vill kommentera men kan ni inte kommentera anonymt i alla fall? Ni andra, keep up the good work men vore roligt om ni kunde säga typ kön, ålder, var ni bor och så... Kan ni inte göra det?

Nej, nu ringde klockan. Out with the fish! ;) Haha, fin engelska där, right?
Ha en mysig onsdag, det ska jag.
Puss


Dagens outfit - 030209

Ojoj! Vilken überbloggning såhär på morgonkvisten ;)
Hinner i alla fall slänga in en dagens outfit också. Lite Tisdagsfin, sådär :P




Tröja från GIna Tricot
Kjol från H&M Barn
Strumpyxor från Lindex
Örhängen och halsband Vintage
Armband Lindex
Väska Chanel

Vilken hyllning!

Kolla, jag har blivit "hyllad" av Rohan.. Så himla kul. Tack! <3
Såhär står det:

Daglig inspiration och egen stil

Om man har svårt att hitta kläder eller egen stil är Saras blogg så himla bra! Jag brukar kolla dagligen för inspiration eftersom hon har så många dagens outfits och riktigt snygga bilder, man får alltid inspiration när man besöker bloggen.
Tycker du som jag att kjolen är riktigt fin? Hon har nämligen sytt den själv.


Godmorgon

Det är tisdag idag. Vilket betyder två ynka lektioner för min del - Samhällskunskap (PROV!! HJÄÄÄLP!!) och ARL, vette tusan vad det är :P
Sen ska jag hem och skriva ett reportage och en inlämningsuppgiift som ska vara klar imorgon. Vilken plugg-vecka det här blev, helt plötsligt.

Vad ska ni göra idag? Jobba? Skola? Slappa? ;)



Bjuder på en liten ego-bild också. Har fixat sminket och ska precis fixa håret och välja kläder ;)


Ett sista ...

... litet inlägg innan det är dags för sängen.
Såhär andra dagen i månaden tänkte  jag visa hur jag såg ut för exakt ett år sedan. Dock måste jag säga att det här var en av dom finare outfitsen för den tiden :P Blond var man visst också ;)


Dagens outfit - 020209

Okej, nu gör jag det här lite snabbt för snart ska jag ignorera bloggen, internet, kabel-tv och allt vad det heter för att satsa helhjärtat på mitt samhällskunskapprov imorgon. Wish me luck!

Just ja, outfiten! Linne från Spanien, Kjol (ny!) från Åhléns, Kofta från H&M Devided, Strumpbyxor från Lindex.


Gojane kan dom ... ibland

Och nu är ett sådant tillfälle :)
Kolla in dessa godingar, supersnygga verkligen.
Kostar ca: 400 :)


RSS 2.0