Hektisk dag

Godmorgon alla tröttisar! ;)
Jag har precis kommit hem från ett solbesök på SunTan eftersom jag skippade det igår. Jag var så frusen när jag lade mig så det var riktigt härligt :)
Nu ska jag hoppa i duschen och sen göra mig iordning, packa lite och sen en sväng ner på stan och uträtta lite ärenden, bland annat lämna in min timrapport så jag får min lön någon gång. Sen ska jag också köpa en sjal som jag ska få av mamma i "förtidig-födelsedagspresent" :) hehe. Visar er sen.
Om jag hinner ska jag också fika med Evelina, beroende på när hon slutar och efter det blir jag hämtad av Linda och så ska vi hem till henne. Oj! Hoppas jag hinner med allt det här nu.. Jo, det måste jag ;)

Jo! Jag ska inte sova hemma ikväll så vi får se om jag bloggar något mer. men kika in för man vet ju aldrig ;P
Nej, nu ska jag hoppa i duschen så jag blir klar någon gång :P
Ha en fin dag. pusspuss

Kvälls update

Hejhopp!
Nu har jag kommit hem från konserten på musikhögsskolan. Fast nu säger min mamma att det heter Institutionen för musik och medier. Herregud, hur kunde jag skriva något annat?
I alla fall ... konserten var bra och riktigt spexig. Med rök och hela kittet ;)

Nu ska jag käka glass. Bara så ni vet ;)
Bjuder på denna bild som är tagen för fem minuter sen.


Dagens planer:

Sitter på mammas jobb där jag just har ätit lunch med henne. Ska väl egentligen gå nu men det är så jobbigt kallt ute så jag sitter här och laddar mina köldbatterier ;)

När jag går härifrån ska jag först och sola hade jag tänkt, sen hem och duscha, göra en hårinpackning, fixa mig och
sen har jag en fika dejt nere på stan vid fyra.
Ikväll ska jag på konsert här på Musikhögsskolan. Mamma hade fått nå VIP biljetter så då ska vi gå på den och sen hem och ta det lugnt, tror jag.

Ni då? Vad ska ni göra idag?

ps. ni glömmer väl inte att klicka på bannern här nere till höger? För jag är väl inte ensam om att vilja ha lite extra fickpengar .... eller?

Börjar dagen med en lista

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 12

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x) Använder kajal varje dag
(x) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 6

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 5

Totalt: 23

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Jaså? Vad betyder fryst jordgubbe??

Blondin

Nej, ni kan vara lugna. Jag ska inte bli blondin men jag tittade igenom bilderna här på min dator och hittade några bilder på mig som blond från förra vintern, vad tycker ni?



Ska gå och sova nu. Inte så himla bra att jag är vaken till så sent på kvällarna men jag fastnar vid datorn och kommer på massor jag måste kolla. I alla fall ... ikväll har jag bara tagit det lugnt. Jag och mamma lagade supergod middag (couscous med stekta grönsaker och kyckling med någon god sås) som vi åt framför Roomservice, sen har jag bara sett på tv och slappat i soffan. Nu ser jag PB som jag missade i måndags med katten brevid mig.

Imorgon blir det lunch på mammas jobb och sen ska jag ner på stan och göra lite ärenden och sen och fika med några. Men vi hörs imorgon tycker jag.

Sov gott puss <3

George Clooney

Jag måste nog medge att han är min dröm-man. Min 50+ dröm-man.





Pengar vill väl alla ha?

Har hittat en till sån där bra sida som ger ut PENGAR till oss när vi tjänar poäng. Hur coolt är inte det?
Pengar! Jag har redan fått 200 spänn genom att göra ingenting! Gör ingenting du med så du kanske blir ett steg närmare till den där tröjan du vill ha? Klicka här!

Dagens outfit - 291008



- jeans från Cubus - linne gammalt som gatan - tröja från Gina Tricot - Halsduk från Cubus - bälte secondhand -


Det här med rubriker ...

är lite svårt, tycker jag!
I alla fall, jag sitter i soffan, har just stigit upp (oops!) och ska snart äta lite frukost. Jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på idag. Ska försöka få kontakt med mina kompisar som jag inte har träffat på länge och se om vi kan träffas. Vore ju så himla mysigt.

Jo! Jag tänkte visa skorna jag köpte igår. Om ni har tänkt att det var några fina heels så har ni heeeelt fel. Det blev faktiskt ett par rosa uggs. Jag har velat ha sånna nu ett tag för dom är ju så himla söta.
Vad tycker ni om uggs?



Ur mormors garderob

Var ju som sagt hos min mormor tillsammans med min kusin i förmiddags för att plocka lite kläder som hon hade tänkt skicka till Myrorna. Och ikväll var min mamma där och rekognoserade och då hittade hon den här klänningen som jag inte hade provat tidigare idag, och tog hem den till mig. Visst var den helt underbar?


Dagens outfit - 281008

Är precis hemkommen från en eftermiddag på stan med min mamma samt middag på thai garden. Sjukt gott var det.
Ett par skor fick följa med hem från shoppingrundan och dom visar jag senare.




Spetstop från Gina Tricot, jeans från VeroModa, halsduk från Cubus, jacka från H&M, väska Secondhand och skorna är min mammas gamla.

Cheerleading



God förmiddag!

Hejhej!
Sitter i vardagsrummet och har just ätit lite frukost (lunch) och ska snart till min mormor och morfar för att prova lite gamla kläder som mormor har tänkt skicka. Hoppas att jag hittar något fint!
Nu kommer min skjuts!

Puss

Dagens outfit - 271008

Hejhopp! Det blev lite senare update än planerat.
har i alla fall sett ut såhär idag. Tröja från H&M, jeans och halsduk från Cubus, diadem från Gina Tricot och stövlarna är min mammas gamla.
Ikväll har vi myst och käkat fläskkotletter framför Sex and the city - the movie. Och shit vad den filmen är underbar alltså. Det är nog min favoritfilm för tillfället. Nu ska vi äta lussekatter (Yes, ni läste rätt), dricka te och se på Spin City. Godnatt!




Jag är inte död

Sent igårkväll kom jag hem från Finland. Vi har haft superkul i helgen och lärt oss massor. Slänger in lite bilder senare så ni får se lite av det vi sysslat med :)

Har precis varit på en secondhand runda med mamma. Hittade en jättesöt liten väska i perfekt lila färg, nu sitter jag och tittar på reprisen av GS som jag missade igår. Och senare ska jag ner på stan igen med mamma. Lägger upp dagens outfit då. Ha en superbra dag!

Godnatt

Hejhej!
Hade tänkt lägga in en outfit bild idag men sen kom jag på att jag inte hann fota någon, eftersom jag bytte kläder så fort jag kom hem från VILA. Hursomhelst, nu är det fredag OCH lov. Men imorgon ska jag upp tidigt för att åka till finland och träna med mitt cheerlag, ska bli superroligt! Så ni kan inte förvänta er så särskilt mycket bloggning i helgen.

Säger godnatt med denna otroligt (o)smickrande bild på mig omejkad. Tagen för 3 min. sen.


Godnatt!


My day in 1000 letters

Nä fy vilka dåliga vanor jag har börjat få. Sitter här med smink och allt på fortfarande fast klockan är kvart i elva och jag ska upp sex.
I alla fall, min dag har väl varit bra. Eller ...
Jag började med att försova mig så att jag kom försent en och en halvtimme till VILA men jag ringde och Ellen sa att det var okej, men jag snabbade mig i alla fall som en galning. På lunchen gick jag och handlade lite mat och åt där bak i butiken. Sen tog jag en sväng förbi Cubus också och det skulle jag inte ha gjort, kom därifrån med en halsduk som jag spanat på ett tag nu. Den får ni se imorgon,. På förmiddagen hade det kommit in en ny hoodjacka till Vila som jag förälskade mig i så den fick också följa med hem. Har nog på mig den imorgon så ni får se den då.
När jag slutade for jag och solade en sväng på ett solarium jag inte varit på innan och där ska jag absolut fortsätta gå, himla fint.

Ikväll har jag sett ikapp dom serier jag missat i veckan, dvs. Grey´s, Desperates och GG. Mysigt som sjutton.
Ska gå och tvätta sminket nu och krypa ner framför ett SATC avsnitt (jesus vilken seriechock!)

Godnatt söta!


Black is back


MONKI

Photoshoot

I söndags fotade min kompis linda bilder till sitt projektarbete. Tyvärr kan jag inte lägga ut några här då dom är lite hemliga än så länge och inte heller tog jag några behind the camera-bilder heller. Typiskt.
Vi var i alla fall utomhus och fotade i minusgrader från halv tio till två. Mina fötter var helt bortfrusna när vi var klara,
här är någon bild i alla fall. Jo! Vi fikade på Café humlan efteråt så det blev någon bild därifrån  istället :)




Dagens outfit - 181008

Nu har det ju blivit sådär dåligt på bloggfronten igen, men jag har flängt (?) fram och tillbaka mellan Piteå och Luleå så
Mycket  dom senaste dagarna så har inte haft så mycket tid för bloggen, men det tänkte jag ta igen nu.

Lördagens dagsoutfit har jag ju laddat upp längre ner men såhär såg jag ut på kvällen när vi var på konsert. Samma kläder men högre klackar, mer smink och längre hår ;)


Dagens outfit - 181008

Är hemma i Piteå nu, ska ner på stan alldeles strax men tänkte bara slänga in en dagens outfit - bild.




- Jeans från Cubus - Linnet är gammalt som gatan - "jacka" från Gina Tricot - Örhängen (nya!) från Ur&Penn - Skärp från h&m -


Dagens outfit - 161008

Phjuu!
precis hemkommen från VILA och jag måste ju säga att mina fötter vill aldrig bli vana att stå på klinkersgolv i åtta timmar. They just won´t! Ska käka lite kyckling och kolla lite teve snart, men först en outfit-bild.


- Linne från Lindex - Kofta från Cubus - Kjol från VILA - Bältet har jag snickrat ihop själv - Strumpbyxor från Lindex - Halsband från Glitter -

En liten fundering bara ...

Hur ser ni på mig? Vad har ni fått för uppfattning om hur jag är när ni läser mina texter och tittar på mina bilder? Tycker ni att jag verkar vara på något särskilt sett eller har ni bara något emot mig? Nu vill jag faktiskt veta och jag lovar ... jag blir inte sur. 


Dagens outfit - 151008




- Tisha secondhand - adidaströja - sjal från Zoul (MQ) - Jeans från Cubus - Örhängen från Happy People - Skor från Wedins - Jacka från Northnånting ;) -

Dagens outfit - 141008

Jag vet att jag inte varit helt hundra på att blogga men nu ska det bli ändring på det :)
Såhär såg jag ut idag i alla fall :)




- Byxor från Vila - Linne från Spanien - Bälte secondhand - Kofta från H&M Devided - Plastjacka från H&M - Örhängen från Borås - Päls och väska secondhand -

Frågor

Har ju inte varit så bra på bloggandet i helgen, men när jag är hemma i piteå har jag ju inte min dator här och kan inte lägga upp så mycket outfits m.m. men jag hittade två listor/frågor här i en blogg som jag tänkte svara på så ni får något att läsa ;)

5 saker i min frys: fiskpinnar, glass, lax. Ja, där tog det stopp :P

5 saker i min garderob: Kläder? hehe, skor, väskor, smycken, strumpbyxor och en stege ;) alltid bra att ha :P

5 saker i min väska: Läppglans, betalkort, en spegel, tuggummi, nycklar och sånt.

5 saker i mitt badrumsskåp: Make-up borttagning, hudcrémer, hårprodukter, tandkräm, topz.


1. Hur mycket slösar du ungefär i månaden på kläder, smink och skor?
Beror på hur mycket jag får in på kontot ;) men runt någon tusenlapp.

2. Dyraste plagget/skorna du köpt?
Eh ... Måste vara ett par skor för 1600. Köper inte så dyra saker, mest många :P

3. Bästa fynd i år?
Finns många saker men min blommiga bustier ligger nog bra till.

4. Ett köp som fortfarande finns i garderoben med prislappen kvar?
några toppar jag köpte i spanien men som kändes rätt fel hemma i sverige.

5. Hur många par skor har du hittills köpt under 2008?
Jadu ... Det vet jag inte, under bara sommaren köpte jag 6 par, så kanske 8 eller 9?

6. Om jag gav dig 1000 kronor, vad skulle du köpa för dem?
Skulle nog bli några coola pumps från Zara eller topshop.

7. Hur mycket pengar är du villig att spendera på en vinterjacka?
Runt en tusenlapp (jag är ju student ;)

8. Brukar du dölja dina påsar när du kommer hem efter en shoppingrunda, för att slippa höra klagomål över ditt sätt att spendera pengar?
Har nog hänt.

9. Spara eller slösa?
Slösa, hehe.

10. Dina fem senaste köp:
Några band med fransar till ett syprojekt från secondhand, min kjol från vila, top från vila, maxmat och mandariner faktiskt.



Dagens outfit - 101008

Idag har jag en lektion och sen ska jag vara på VILA hela dagen, hörs sen.




- Tisha från Monki - kjol från vila (ny!) - Leggings från Lindex - Örhängen från Ur&pPenn -

Godmorgon!

Upp och hoppa alla morgontrötta läsare. Fast om ni läser detta har ni ju förmodligen vaknat ;)
Sitter och kollar på vakna med the voice samtidigt som jag har stora klädbekymmer. köpte en kjol från vila igår och vet inte riktigt vad jag ska ha till. Den är svart och vippig om ni har några tips..

Nu ska jag laga frulle. Ha en superdag, ikväll åker jag tillbaka till piteå, ses där.
Puss



www.farfetch.com

Det har dykt upp en ny webshop på nätet med märken som sonia rykel, balenciaga m.m.
massor av snyggt hade dom i sitt sortiment. Här är mina favoriter:


Dagens outfit - 091008

Nu drar jag till Vila, slutar klockan sex och har inga planer för kvällen så då blir det många inlägg.
Pusspuss




- Chinos från Vila - Linne från JC - leopardmönstrad kofta från H&M Devided - örhängen från Borås - Bälte secondhand -

Dagens outfit - 081008

Ikväll har vi i groupstunten stått i garderoben i Kulturens hus och tjänat några slantar. Ändå rätt trevligt, ni är så himla söta och snälla, tjejer!
Såg ialla fall ut såhär då, inte värst spännande när vi var tvungna att vara helsvarta upptill men håret var rätt fint :)





- Linne och kofta från Gina Tricot - Jeans från Cubus - Hårklämma med ros på från H&M - Örhängen från en butik i Borås -

Spets - i ny upplaga

Kikade in hos LaRedoute nyss och såg att även dom fått in en spetströja, kanske inte i monkis klass men fin ändå.
Vad tycker ni?


Änglahår ...

Testade att locka löshåret ikväll. Och se vad fint det blev?
Det bästa med att ha clip-on är att man tar ju ut håret på kvällen, så imorgon bitti när jag ska sätta i
det igen är det ju redan lockigt. Fiffigt!

Nu ska jag koka te och se desperates. Puss och godnatt,





Pälsa på dig i höst



Jag är ju inte ensam som har börjat tycka päls är något av det snyggaste just nu, eller hur?
Själv letar jag efter en liten kort sak som man nästan kan ha inomhus att värma sig i.

Dagens outfit - 071008

God eftermiddag alla söta läsare!
Idag körde jag på en mycket basic outfit eftersom jag inte vågar exprimentera längre. Haha!
Nej, så är det ju självklart inte, jag bryr mig inte om dom där kommentarerna utan jag hade det här på mig för att
jag tyckte det var fräscht och rätt snyggt.





- jeans från cubus - linne från spanien - kofta från h&m Divided - sjal från Zoul (MQ) - väska och bälte secondhand -

träning

Hejhej. Har precis kommit hem från träningen som var superrolig.
Ska hoppa i duschen och ta en macka och sen krypa till kojs, börjar tio i morgon så
lite sovmorgon får jag ändå. Nej, nu ska jag gå.

Sov gott.
puss

Dagens outfit - 061008

Vilken mysig morgon det här var. Mamma kom upp för att hon hade några ärenden så då passade hon på att komma förbi mig och åt frukost här. Supermysigt.
Skolfotot idag gick väl bra, får se när man får katalogen hur bra bilden blev. Såg i alla fall ut såhär i chinos från VILA, spetstop från Gina Tricot (ny!), kofta från H&M (ny!) och örhängen från en butik i borås.




the blair bitch project

Yes, it´s back on track.
Kanal fem. nu.

Skolfoto

Imorgon ska vi plåtas till skolkatalogen och individuella bilder - för sista gången!
Min sista skolfotografering, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, kanske någon kjol och den nya leopardmönstrade koftan jag köpte i stockholm härom dagen.
Förut när jag var yngre var skolfotograferingen verkligen viktig. Jag kunde börja planera långt i förväg men nu bryr jag mig inte alls så mycket. Det får bli som det blir. Men ni får se outfiten imorgon ialla fall.

Nu ska jag poppa popcorn och se reprisen av veckans premiäravsnitt av DH.
Ha en mysig kväll!

Tataa!




Home sweet home

Nu är jag hemma ... på riktigt.

Kom ju till kallax igår vid tio tiden, men jag sov hemma i piteå inatt för att jag inte hade någon frukost och ville inte vara helt själv i lägenheten, men nu är jag här.
Idag har vi haft träning i fyra timmar med Mandy från kanada som har varit här som extra coach i veckan, superduktig var hon. Och ikväll har vi varit ute med några i laget och ätit på Waldorf.

Just nu ser jag på något skitfilm på trean och pysslar lite med en sak. Har en utåt sett ny sak som jag visar er lite senare eller möjligtvis inatt om jag blir klar. Spännande va?
Lägger också in lite bilder från resan senare. Ska blogga superbra i veckan då ni inte fick nästan något inlägg veckan som gick.

men sov gott alla söta, Puss!

Göteborg

Hejhej, har inte kunnat Blogga i veckan för jag har ju varit i borås med klassen. Nu sitter jag dock på tåget till stockholm där jag ska spendera dagen. Kommer med flyget sent till luleå ikväll så får se om jag orkar Blogga något då. Nu ska jag se om jag kan skicka en bild hit så ni får se hur jag ser ut idag ;)

RSS 2.0