AWARDS

Fick två stycken awards av söta Anni idag. Tack så mycket!



Reglerna:
- kopiera awarden på din blogg!
- länka till personen som gett dig awarden!
- berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
- välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!
- länka till deras bloggar!
- lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award!

Okej, då ska vi se ... 7 intressanta saker om mig:
- Jag är en väldigt orolig person som gillar att ha kontroll på saker och ting som händer omkring mig.
- Är GRYMT flygrädd - något som utvecklats det senaste året. Märkligt!
- Jag har kommit in i ett avokadoberoende och äter minst en avokado om dagen.
- Det är inte ovanligt att jag shoppar för att må lite bättre ;)
- Jag har en pinsamt stor celebrity-crush on Robert Pattinson, hahaha!
- Sen jag flyttat till stockholm är makaroner och köttbullar den enda måltiden jag lagat själv.
- Jag är beroende av att förändra mitt hår och så fort jag är nöjd vill jag prova på något nytt. Vilket inte alltid blir så lyckat ;)

Så ... dom sju bloggarna jag utmanar är: Johanna, Jennifer, Esmeralda, Ulrika, Beata, Erika och Johanna K.

Cozy sunday!

Hej alla fina! Hur mår ni denna söndagsförmiddag? Bakis? Utvilade? På mig passar det senare alternativet bäst ;)
Har redan varit ute på en promenad här runt kungsholmen i det fina (kalla) vädret och nu sitter jag och mumsar på gårdagens naturgodis framför ett avsnitt av Gossip Girl. Mysigt!

Skulle egentligen bort på middag i eftermiddag men värdinnan blev sjuk så min dag kommer bestå av myspys och städning, så som en söndag ska se ut ;)



A WILD THING





Beställning

Klickade hem den här jackan igår efter att ha letat som en tok i hela Stockholm.
Köpte den i två storlekar så jag tänkte sälja den jag inte ska ha, säkrast så ;)

Nu ska jag och jobba, hörs när jag slutar.. Blir en lugn kväll ikväll så vi lär höras! Heheh



Giving myself a treat

Har faktiskt varit rätt duktig på att hålla i mina pengar på sista tiden men idag blev det lite inköp i alla fall ... man måste ju få unna sig lite ibland, eller hur?

Jag och Lisa var nere på stan och kikade lite samt lunchade med Sissel som jobbade i stan idag, riktigt trevlig dag måste jag säga ;)
Det jag fick med mig hem i alla fall var ett par vanliga svarta jeans från cheap monday och en riktigt fin stickad tröja i organic cotton från H&M. Glasögonen på sista bilden köpte jag faktiskt i förrgår på BikBok :)





DOWN

jag vet faktiskt inte vad jag har tänkt skriva här. Jag har ingenting att säga egentligen.
Har hamnat i en mindre svacka och har inte riktigt någon inspiration till att blogga, tyvärr. Känner mig bara ... fel, på något sätt. Om ni förstår vad jag menar. Självklart inte.

Nej men som sagt ... inget att säga.
Godnatt!

Hope for Haiti

Har kommit hem från en - som vanligt - rolig arbetsdag och sitter nu och tittar på "hope for haiti" som sändes inatt kl. 2 men som går i repris på MTv just nu, check it out!
Jag tycker det är så fint att så många kändisar har gått ihop och donerar så mycket pengar och hjälper till att samla ihop mer, såg precis reese witherspoon ta emot ett samtal från en vanlig privatperson, fint!


Beautiful


I figure ...

Jag önskar verkligen att jag hade haft en bra ursäkt till varför jag inte bloggat på några dagar, men det har jag tyvärr inte. Har bara jobbat och haft andra saker för mig på dagarna.. roligare än så blir det inte ;)

Sitter i min säng och tittar på konståkning - herrarnas fria program. Det är en sak ni inte visste om mig, att jag är ett konståkningsfreak. Det är väl något som hållt i sig från då jag själv åkte.
Imorgon är jag ledig så då ska vi väl kunna klämma in ett inlägg eller två.. Önskar att jag hade ett bra ställe här att fota dagens outfit så ni i alla fall skulle få det på dagarna ;)

nej, nu ska jag äta en mandarin och fortsätta titta här, vi hörs imorgon!

Vår hos monki!

Vi kommer få in så sjukt mycket fina plagg i butiken nu framöver - här är mina favoriter hittils.
En del av detta har vi redan fått in och jag kan garantera att dem är lika fina i verkligheten som på bild. Så är ni sugna på armbandet, kilklackarna eller den gråa tishan så kan ni kika in på närmsa monkibutik redan idag!


Dagens outfit - 150110




Hann tyvärr inte fota bättre bilder än såhär idag. Har varit och flängt på stan med sissel i stort sett hela dagen och sen for vi hem till henne och drack te och pratade. Mys! Vi fikade under dagen på ett supermysigt fik i gamla stan - Chokladkoppen... underbart!!

Har i alla fall haft på mig shorts från gina tricot, tröja från h&m trend, armband från h&m herr, gina och okänt märke, ring från glitter.

godnatt


Onsdagsmys

hejhopp!

Sitter hemma hos Sissel och snackar och käkar ;) hehe, har jobbat hela dagen och jobbar även imorgon så uppdateringen blir lite sisådär... Men fredag är jag ledig! Watch up, bloggläsare, då kommer det hända grejer!
Nu ska jag vara social här men somsagt, vi hörs!!

Vilken typisk söndag

Har legat i min säng i stort sett hela dagen och tittat på tv-serier. Mest nya tappningen av Melrose place - förvånadsvärt bra faktiskt ;)
Som grädden på moset har jag gjort en härlig hårinpackning från Tresémmé. Så nu är mitt hår i en gnutta bättre skick, om det nu kan vara bätte efter den misshandling jag har gett det på sista tiden.

Imorgon jobbar jag kommer inte blogga särskilt bra. Men vi hörs när jag kommer hem, eller hur?
Godnatt, sötnosar!!


tour de eiffel


Det är lördag, Sara. LÖRDAG!

Okej, nu när jag väl har fått någon sorts struktur på mina, vanligtvis, oregelbundna uppdateringar är det väl banne mig bara att fortsätta på det spåret, eller hur?

Idag är det lördag, måste bara påpeka det då jag hela morgonen tänkt "men gu så himla skönt att det är söndag så man kan mysa omkring i mjuka kläder på jobbet", men så slog det mig! "jag är ju ledig söndag, är jag ledig idag?" Min dator gjorde det sen klart för mig att så var icket fallet så nu är det jag som har stora klädproblem.
Kanske jag kör på en söndagsliknande outfit med leggings och stor tröja i alla fall och bryter min finlördags-trend?
Ikväll blir det förmodligen utgång med Sissel och hennes polers. Två dagar i rad, hell yeah!
Vi gick nämligen och tog några öl på Strand igår efter jobbet. Sa till mig själv att jag inte skulle stanna så länge men så sitter man ändå där på tunnelbanan hem kvart i ett.. Ett tecken på en rolig kväll, visst?
Nej, nog med babbel och mer action för mig, ska fara om tio mins så det är dags att avrunda.. Vi hörs senare!! 

 Puss <3


Julklapparna - del 3



KLOCKA AV MÄRKET JETSET, FÅTT AV MIN MAMMA. FINNS ATT KÖPA PÅ UR & PENN

The fire has burn out


Olagligt trött



Hemkommen efter kvällens bravader på söder. Trött. Faktiskt helt utan anledning. Ja menar, har man sovit elva timmar natten innan borde det inte vara några problem att hålla ögonen öppna halv ett, eller har jag fel?

Nåväl, imorgon ska jag en sväng på stan med Sissel innan hon börjar jobba. Själv är jag ledig och har typ en mil i diameter stor tvätthög som jag ska brottas med så ... lucky me!
Nu somnar jag strax och det vore så tråkigt att vakna med allt smink på kinderna så jag säger godnatt nu - Godnatt!


Enough is enough!

Nu har jag haft en riktigt bra dag här i min ensamhet så nu är det dags för lite häng på söder med bästa monkijobbarkompisarna. Blir nog riktigt najs!

Måste bara få klaga lite på mig själv och min fruktansvärda hår-terror på sista tiden som (förhoppningsvis) kommer sluta imorgon. Nu får det vara bra med allt mixtrande och plågande av mitt stackars hår så därför har jag idag inhandlat hårfärg x2 pågrund av envisa hårstrån. Kan ni gissa vilken färg det blev?

Vi hörs när jag kommer hem! PUSS

trying to be funny?

Ni får ursäkta mig så mycket för min USLA uppdatering här i veckan men jag har faktiskt jobbat sjukt mycket och när man jobbar kvällspassen är man pretty tired när man kommer hem. Därav tystnaden här på bloggen.-
Men idag har jag i alla fall varit ledig och det firade genom att råka sova till halv två (inte planerat, OKEJ!?) och sen har jag gått en sväng på stan. Det är ju dock så fruktat mycket folk att man får klaustrofobi och inte orkar titta på något seriöst (som jag iof inte ska då jag är så gott som luspank!)

Anywaay, nu är jag hemma och har köpt med mig en sallad jag alldeles strax ska trycka i mig. Att jag äter så nyttigt kompenserar jag sedan upp med att dricka cola till. Men faktum är att jag helt och hållet har slutat med sötsaker (Bravo!), vi får väl se hur länge det håller men kämparglöden är uppe i alla fall!

Nej, nu ska jag inte sitta här och surra utan ska gå och fixa mig lite krubb, har jag tur ligger det en avokado i kylen som jag kan hacka upp och äta till (det vore i och för sig för bra för att vara sant)..
Vad har ni gjort den här underbara måndagen? Berätta!

Dagens outfit - 040110




skjorta från h&m trend, leggings, korthållare weekday, ormring kallavalla (min mammas gamla)

Home sweet home

Nu är jag hemkommen från en otroligt lyckad new year´s eve! Har haft superroligt, verkligen och imorgon lär det komma upp en och annan bild för nu vill jag verkligen sova - Godnatt!

RSS 2.0