Läderlappen

Hej!
Har precis kommit hem från en operettföreställning (!)
Dom sände live från Kungliga operan i Stockholm till bland andra Piteå på stoooorbildsskärm och extra roligt är att min gudmor var med i föreställningen, hon var bäst ;)
Min mormor och morfar är här och vi ska strax laga mat allihop så jag uppdaterar lite senare.
På bilden nedan syns min nya halsduk som jag skrev om igår. Bättre bild får ni sen, puss!

Norrbotten

Nu har jag varit sådär dålig igen. På att blogga menar jag.
Men jag är i Piteå just nu och vill bara hinna med att umgås med min familj och mina vänner så bloggen får helt enkelt bli lite lidande. Men frukta inte - på onsdag kommer jag tillbaka till Stockholm! ;)
Idag har vi ätit våfflor till frukost och sen åkte jag och mamma ner på stan, köpte en halsduk, ett nagellack och en kofta. Visar imorgon. Nu Ikäll har vi käkat tacos till middag och ska snart slå på en film och mysa med chips och champis (ett måste!!)
Vi hörs imorgon, väl?
Ha en underbar lördagkväll, det ska jag ha ;) Puss

I N S P I R A T I O N

idag är det dags för mig att inhandla ett rött läppstift. Jajjamen.

SNÖ??!!

Vaknar 09:45 och tittar ut genom fönstret - snöstorm. VAD TUSAN?!

Igår satt jag och agnes på en brygga på strandvägen och åt glass i skinnjackor och solglasögon och idag blir det ulljacka, jag trodde vi hade passerat det stadiet. Så var tydligen inte fallet :/

Sorry för usel uppdatering btw, min dator är inte helt hundra och att skriva det här inlägget är att pressa den till max. Imorgon åker jag till Piteå och hälsar på mitt förra liv så då kanske det blir lite bättre uppdatering.
Och jo! Min systemkamera har gått sönder också så det blir inga fancy bilder här, inte. Kan dock inte vara sur eftersom det är tack vare min klantighet som den inte fungerar.

Nej, nu ska jag ta och pallra mig till jobbet i snön, får väl se om man kommer fram eller om tunnelbanorna är avstängda som vanligt när det kommer lite snö ;) Ha en bra måndag så hörs vi senare!

Puss&KramRSS 2.0