Today, tomorrow, forever

Nej, nu har jag legat och gruvat mig för att tvätta bort sminket i över en timme, nu är det dags!

Idag har jag jobbat och jobbat. Och handlat wienerbröd, gött mos.
Imorgon är det första juni och tolv dagar kvar av tolv års skolgång. Känns lite lätt sjukt.
Dagen börjar med frisörbesök och sedan jobbar jag ända till sju så det blir lite glest med bloggande imorgon också tyvärr. LOVAR dock att visa resultat från frisören.

Jo! Jag letar en vit kuvertväska till balen så om det är någon som vet var jag kan få tag på en sådan så hojta till! :D

modell för en dag

Igår var jag modell med massa andra snygga tjejer för Make up Store. Det var superroligt och annorlunda och ... kul, helt enkelt. Såhär såg jag ut, inte i den klänningen då :P



Dagens outfit - 270509



Jeans och bälte från Monki
Linne secondhand (nytt!)
Kofta från H&M
Halsband Efva Attling och namnhalsband

Nya diana

Nu har jag ätit, epilerat mitt högra ben efter hårda påtryckningar av Sanna (första gången, you know!) Först var det ju helt okej men ju mer man närmade sig knät, ju ondare gjorde det. Haha!
Var ju somsagt på storheden och stan idag innan jag fikade men mamsen :) På myrorna ute på storis hittade jag ett supersött linne, visar senare. Men inne i butiken (monki, ofcourse) provade jag Diana knitted sweater i den nya färgen vi fått in. 50% av mina kollegor tycker färgen är ful men jag hör inte till dom så jag provade den och fell in love litegrann!

Visst är den fin? Jag tyckte om färgen supermycket ialla fall. Annars har jag ju redan den i vitt och hallonröd :p

 


Hangin' around

Idag är jag faktiskt helt ledig då de lektioner jag brukar ha på tisdagar har slutat. Lovely!
Så då tänkte jag följa med Sanna ut till storheden för hon skulle leta reda på en bikini som förhoppningsvis finns där.
Det blir nog även några secondhand-besök :)

Efter det ska jag hänga i stan och senare ta en fika med min mamma  som är här i stan, mycket najs :)
På kvällen blir det mysmiddag med Sanna och desperate houswifes med kladdkaka, hur härligt låter inte det?
En toppendag alltså!

Nu ska jag hoppa i dushen, slänger kanske in en dagens också ... om ni har tur ;)

Nitar och glass




En supercool "ser-ut-som-en-glass"-tröja och två nitarmband fick föjla med hem från stan idag. H&M vs. Lindex.
Tröjan ska jag ha som jacka typ. Sååå cooool. I´m in löööööve!

Dagens outfit - 250509

Nu är jag hemma efter en dag bestående av skola till ett (där jag är klar med allt i alla kurser, wihoo!) och sedan ett stadsbesök med Sanna. Inhandlade mig lite nytt smått och gott som jag visar för er lite senare.
Såhär har jag sett ut idag i alla fall:



Linne från H&M
Skjorta från JC
Halsband från Glitter
Örhängen från Göteborg
Hatten har jag hittat hos mormor och morfar

Till detta - converse och massa armband.


Tjing!

Dagens outfit - 240509

AAh, jag har ätit för mycket chips nu känner jag för jag har superont i magen. Attans! HAHA

Den här söndagen har bestått av jobb från ett, sen handlade jag lite på ICA (bl.a. chips!!)
Det här har jag haft på mig i alla fall:




Leggings från Gina Tricot, Converse, Parkas från Monki (älskart!), Halsduk från H&M, Hatten hittade jag hos min mormor och morfar häromdagen. FYND! Örhängen från Göteborg och klocka secondhand


Dagens outfit - 220509

Jag ska börja blogga kontinuerligt någon gång snart men jag har INGEN inspiration och vet inte vad jag ska blogga om men håll ut :)



tubtop från Gina Tricot
Kjolen är second hand
till det klackar från Monki :)

I know that i´m not the best ...

att uppdatera. ohyes!

I alla fall, helgen består av jobb på lördagen, middag och eurovision med några sköna brudar, ledig söndag som jag ska tillbringa med att plugga på mitt allra, allra sista prov i många år framåt.
Det är heeeelt sjukt att jag har gått i skolan i tolv år och nu är det fyra veckor kvar varav EN är en riktig skolvecka.
Nästa vecka har vi nämligen våran årliga modevisning som vi treor arrangerar, vilket betyder repetioner hela veckan fast torsdag och fredag är vi ju lediga.
Veckan efter det ska ALLA BETYG SÄTTAS så då har vi knappt några lektioner, och dom två sista dagarna kommer vi bara fjanta runt typ. Idag har jag bokat in nagelförlängning, fixat klart med löshåret som är påväg hem till mig nu och fortsatt leta efter en snygg studentklänning (utan resultat, såklart). Men ja ... ni hör ju vilka jobbiga dagar jag har. haha! Sure.

Dagens outfit - 120509

Nu sitter jag hemma i Piteå i soffan och bloggar. Skulle hem för att hämta ett paket men det hade inte kommit :/ Attans, Jaja, det blir myspys ikväll till Eurovision semi-final :P

Idag har jag på mig svarta jeans och min "new york"-tee från Weekday och peaceörhängen från någon random butik i Göteborg.


Paljettigt

Tittade in på TS´s hemsida och hittade den här gorgeous kavajen.
Den ligger på närmare två tusen kronor så sådär jättebilligt är det ju inte ... Men snyggt som tusan!


Zach Braff - Söndagsparty

Just precis nu ligger jag i en oerhört obehaglig ställning i min säng. Hela kroppen förutom huvet i en rak linje, huvet nittio grader upp. Inte det bästa.

Snett uppåt på min teve är det Söndagsparty med Filip och Fredrik. Just nu är Mikke Persbrandt gäst och om några minuter kommer ZACH BRAFF! Det här är något ni inte vet om mig. Jag är DET STÖRSTA FANET AV SCRUBS ever! Det programmet går ju mån-tor kring elva tiden (beroende på programmet eller filmen innan, nu för tiden har det dock blivit lite för mycket hockey tycker jag) och jag ligger och ser på det varje kväll. Så jag är superstrött på morgonen p.g.a. detta :P

I veckan är det mycket roliga saker som händer.
Men pararellt med detta har jag tusen inlämningar inom sömnadskurserna så jag kommer sy till sent på kvällarna. Bara så ni vet lixom.

Nytt från Gina T.

Jag - som så många andra - lade märke till att gina tricot fått in en jeansshorta på sin hemsida för några dagar sedan. Dock tog den slut i små storlekar rätt fort så igår var jag inne i butiken för att leta den - och hittade den!


Finaly!

Åh shit vilket gråtkalas. Såg ni? Mer och Der, pratar jag förståss om.


Alexander wang et LaGarconne



Såhär vill jag se ut. Lite brun. Långt brunt hår. Svart sotning.

No words

'
tfs.

Katten som åt chips

Sitter här i soffan och tittar på Grey´s Anatomy samtidigt som jag matar min katt med Pringles - She loves it! For real!
Tror att hon är inne på sitt andra nu, det går ju inte så fort för jag måste bryta sönder chipset i bitar som är en centimeter i diameter.




Jag fick en fråga om vem jag skulle gå med på balen. Jag ska gå med min kompis Linda. Tror det kommer bli grymt mycket roligare om jag går med en kompis som jag känner bra och kan prata med istället för en kille jag knappt känner :P


"Ja, tack" från topshop


I´m back!

Efter en oplanerad bloggpause är jag nu fit for fight igen..
Tänkte ägna ett helt inlägg åt valborg lite senare och nu bara gå igenom vad som hänt sen i ... torsdags (!)


Fredag: Vaknade upp och var pigg och kry (!) och tog bussen hem till piteå någongång vid ett tror jag. När jag kom hem slängde jag på mig ett par jeansshorts och ett linne och lade mig på gården och stekte några timmar (typ till klockan sex!) Vi grillade grillspett med lax, tomat, paprika, squach (stavning?) och haloumi och åt potatissallad till det. Typ godaste maten på länge.

Lördag: Jag och mamma gick ner på stan och gjorde några ärenden och jag köpte en superfin axelbandslös bh från H&M.
På eftermiddagen fick vi främmande från min tremänning från Stockholm och hennes mamma så då sattt vi ute i trädgården och fikade. Mycket mysigt! Agnes kom förbi på cykel så jag haffade henne och pratade en kvart - tjugo.

Söndag: Hade bestämt att jag skulle tillbringa lite kvalitétid med min kusin Moa denna dag så det var det jag gjorde mest hela dagen. JO! På kvällen blev jag alldeles rosslig i halsen och frös ... Dam, dam daaaaam!!

Måndag: Denna dag var ju till för skola men riktigt så blev det inte. Jag kom mig inte ur sängen och blev bekräftad med feber. Kul! I alla fall, mitt på dagen plingade det på dörren och där stod en postgubbe med ett stort paket och en lapp som jag skulle signa. Och när jag öppnade paketet såg jag vad det var - MIN BALKLÄNNING! Den är underbar, sitter perfa och jag kommer se ut som en prinsessa i den! :D Ni får se den när det blir baldags.

Tisdag: Just det! Det är idag, det. Idag är jag också hemma från skolan och har bokat en balbiljett, beställt nytt löshår och ska strax boka tid för nagelförlängning! ;D Najsprice!



'

Såhär har min katt legat på mig i typ fyra dagar nu ;P Kelsjuka mango!

RSS 2.0