Dagens outfit - 310708

HJÄLP! Imrgon är det Augusti. Då börjar jag trean, då tar sommarlovet slut, då blir allt så enormt seriöst, då blir dagarna korta och nätterna långa. HJÄLP!

Men idag har jag ialla fall sett ut såhär:


Kjol secondhand - tröja från PoP - Halsband mammas gamla.

Nu ska jag på bio och se Batman - The dark night. Jag kommer inte kunna sova inatt, heh!?

25 grader i skuggan

Gomorgon!
Har precis ätit en god frukost i trädgården och legat och solat en stund. Superhärligt väder, verkligen.
Och jag har just upptäckt HUR allergisk mot gräs jag är. Jag lade mig ner i gräset i 10 sek max och nu kliar min rygg som tusan. Usch! Inte så kul.

Gårdagen var supermysig. Jag åkte ut till Havsbadet med Agnes och låg och solade där till typ fyra, supervarmt och skönt, fast vattnet var lite svalt :P Sen åkte jag hem och grillade kyckling och kokade ris till mig som jag avnjöt i kvällsolen.
Efter en stund kom agnes och då såg vi HSM 2 (på hennes begäran) och sen SATC. Superhärligt.

Idag blir det väl bad i någon form, kanske far jag och mamma bara ner till bryggorna och badar därifrån. Men i vattnet ska jag ;) Sen hade jag tänkt fara ner på stan och gå på H&M en sväng.

Vad ska ni göra idag?

Min dag

Imorse skulle jag egentligen gå upp nio för att ringa till Vårdcentralen för att få någon tid att kolla upp astman, knäna och hörseln (inte mycket som är helt på mig med andra ord  ;) men när väckarklockan ringde gick jag upp, slog av den, och gick och lade mig igen och tänkte "äsch! Dedär tar jag itu med imorn". Smart där.
Så jag somnade om och vaknade inte förrens halv tolv. Då åt vi frukost ute i trädgården och sen lade jag mig och solade till klockan två. Då gjorde jag mig iordning för att fara ner på stan och kolla på mobilen,
och nu ska ni få höra om det värsta på hela dagen: När jag hade parkerat min moped på den minimala platsen som fanns på moped-parkeringen ställde jag mig brevid mopeden för att få upp den på stödet. Då känner jag bara något kokhett eller iskallt (går inte att känna skillnad i det ögonblicket) som tar på min vad. Då var det grannmopedens KOKHETA avgasrör som jag står och lutar mig mot. Det värsta är att jag inte kommer därifrån riktigt direkt för jag var som klämd mellan min och den andra mopeden. Sjutton så ont det gjorde.
Jag var tvungen att gå och köpa kylbalsam på apoteket, och nu, måååååånga timmar senare svider det fortfarande.
Hoppas bara att jag inte får nåt ärr.

Nu ska jag sova. Hoppas ni haft en mysig sommarkväll.
Godnatt, gullungar!


Jag har en ny mobil!

Idag har vi varit på stan hela dagen och tittat på olika mobiltelefoner. Det var ju inte riktigt meningen att jag skulle köpa en IDAG, men så blev det. 500 kr i butik och sen resten på avbetalning. Super. Och den är verkligen bra! Såhär ser den ut. En Sony Ericsson C902i. Kan typ ... allt!


Dagens outfit - 290708



- Klänning från Gina Tricot - Väska Secondhand - Örhängen från Glitter -

Gårdagens shopping

Det blev trots allt lite shopping i luleå igår. För att inte skulle ha shoppat något så gjorde jag ett rätt bra jobb tycker jag ;)

Den randiga tröjan
är finare i verkligheten och supermjuk med knappar som dekoration på axeln, den kommer faktiskt från Polarn & Pyret - barnavd.
Tunikan i jeans hittade jag på 75% off på JC jättejättefin tycker jag och också den finare i verkligheten. Bilden blev väldigt blå också och den är inte fullt lika på irl.
Örhängena med rosor har jag nog letat efter sen i vintras ... typ. Dom här är dock i tyg och jag skulle vilja ha ett par i plast men dom här från Glitter duger mycket väl tills jag hittar dom rätta :P





Dagens outfit - 280708



Idag när jag varit i Luleå har jag haft på mig nya kjolen från Gina Tricot, tee Secondhand, Gladiatorer från Scorett, Väska Secondhand och klocka från Ur&Penn

02:27

Idag har jag varit hos mina kusiner och åkt ring bakom deras båt. Åhej vad det gick! Och som jag flög. Min morbror körde i tusen stora vågor så jag svävade i luften. Men kul varé. När jag kom hem hade mamma farit och köpt mat från Max till oss så vi åt det och sedan somnade jag ute i solstolen. Så himla härligt.

Imorn bär det kanske av till luleå, men inget är säkert.
Nu ska jag i alla fall stänga ner datorn och fokusera på att sova.
Godnatt!

Dagens outfit - 250708

Här är fredagens outfit när vi var ute på PDOL Min kamera får mitt hår att se hur gult och fult ut som helst men det ser betydligt bättre ut i verkligheten. I alla fall, kvällen var grym och på mig hade jag kjol från Gina Tricot, tisha från Monki, kofta från Cubus och till det ballerinas från VagaBond.


Dagens outfit - 230708

Ligger supermycket efter med outfits för jag har inte suttit vid min dator men här kommer några.

Såhär såg jag ut i onsdags på dagen då vi hade någon form av släktträff i jeans från Cubus, linne från Gina Tricot och halsband från Glitter.



På kvällen var jag och mamma på grillfest och då såg jag ut såhär i chinps från MQ, samma linne från Gina T,
kofta från cubus och ballerinas som inte syns från DinSko. Håret hade jag lockat lite med locktång :)














































Godmorgon!

Kom hem kring två igår. Fick så fruktansvärt ont i fötterna också så det var smärtsamt att stå.
Håkan var helt underbar! Och väl där i vimlet träffade jag Linda och Stina från klassen så jag bytte och gick med dom hela kvällen, mycket trevligt. Har outfit bilder på kameran men nu sitter jag vid mammas mac och den har ingen minneskortläsare så ni får bilderna ikväll :)
Idag är sista jobbdagen och det ska bli så GRYMT SKÖNT! fast det är ändå rätt najs! Trevligt liksom :P

På tal om ingenting så har vi verkligen haft underbart väder dom senaste dagarna. Nu är klockan halv nio, det är blå himmel och 20 plusgrader i skuggan! Hur härligt är inte det?
Nej, nu ska jag gå och göra mig iordning.
Ha en superdag!
PUSS

Piteå Dansar och Ler

Somsagt, ikväll är det första riktiga kvällen av PDOL och självklart ska man dit.
Den första BRA artisten spelar inte förrens halv tio så jag, Erika, Carro och Sofia går väl ner nångång vid den tiden.
Det är faktiskt Håkan Hellström som spelar. Sen Adam Tensta och nån annan bra som jag glömt bort.
Har konstigt nog inte en aning om vad jag ska ha på mig. Bra festivalkläder, någon?

Sitter nu i vårat soliga kök och bläddrar igenom ny H&M katalogen. Låter najs, va?
Jag tror faktiskt att jag ska sätta mig ute i solen till och med.
Ha en trevlig kväll, återkommer med dagens outfit också.
Puss

Carrie + Big = sant

Jag sitter i soffan och har just sett avsnittet av SATC när Carrie är otrogen mot Aidan med Big.
Alltså, jag måste ju vara den mest sentimentala i världen. När dom står och kysses (?) i hissen får jag tårar i ögonen för jag tänker på filmen. Åh, det ska vara DOM! Så är det bara. Herregud, vilken bra serie SATC är <3



Funderingar

Jag har ju som förstått att ni tycker att jag updaterar lite dåligt och alltså, ni har ju så himla rätt. Men nu ska jag bli mycket bättre på det här. Skriva lite som andra bloggerskor. Om mina tankar och vad jag gör och så, om ni vill veta vill säga? :P

I alla fall ... Här i Piteå är det just nu PDOL - Piteå Dansar & Ler. En av Sveriges största gatufestivaler.
Så jag jobbar på dagarna mellan 10-18 i Piteå-Tidningens monter. Inte så spännande kanske, så jag har inte haft så mycket intressant att berätta.
Men jag har i alla fall bestämt mig för en mobil nu, En Sony Ericsson blev det. Ingen av dom som jag ville ha era omdömen om utan en helt annan, liiiite billigare men med en top notch mobilkamera ;)
Och sen har jag börjat fundera på att behålla löshåret eftersom det inte blir sålt verkar det som. Då kanske jag kan göra slingor i det och ha det till min nuvarande hårfärg. Vore nog riktigt snyggt och härligt med långt hår igen. Vi får se...

Nu ska jag fortsätta se "Från Koja till slott" och äta naturgodis.
Ha en trevlig kväll.
Pusspuss

Yesterday!


Jag tror på en sommar ...

Det blev lite shopping på stan i alla fall, och rea på Gina T var det också ;)


Bild 1: Tee med "university of Kentucky"-tryck på hittade jag i en secondhand butik.
Kjolen är från Gina och är verkligen sådär fint blå!
Bild 2: Sommarklänning som hela Sverige går omkring i från Gina Tricot. Även om den är oerhört poppis så passade den så bra på mig så den fick följa med hem :)

Bild 3: Hela denna outfit är från Gina Tricot. Kjolen har jag spanat på länge och kommer typ användas som myskjol om det nu blir någon sommar här i Sweden. Linnet var bara sött.
Bild 4: Jag tror att jag har velat ha en magtröja sen jag hängde tillbaka den tonade som jag provade på Monki för nästan två år sedan. Varför jag gjorde det när den var på rea och allt kan man ju verkligen fråga sig, men nu är denna gråa från Åhléns min.

Dagens outfit - 210708

Idag var jag och Erika nere på stan och det ösregnade hela dagen! Alltså, verkligen ÖSregnade.
Nu är vi hemma i lägenheten med blöta kläder och kalla fötter. Ikväll vankas myskväll med lax till middag, SATC och naturkarra. Myspyys!
Såhär såg jag ut i alla fall i tee secondhand, kjol från Monki, leggings som är mammas, kofta från Cubus, väska secondhand, örhängen från Antikt, Gammalt och nytt och rosett i håret secondhand.


Mini-semester

Inatt kom jag och Erika på att vi skulle ner till Umeå en sväng.
Så om två timmar går våran buss, sen kommer vi hem med mamma på tisdag eftermiddag. Åh, vad mysigt det kommer att bli! Vi tar med oss våra laptops så mig blir ni inte av med ;)

ha en superdag!
Puss

Och i paketen låg ...

Kuvertet från mormor och morfar låg det: En hundring. Pengar är ALLTID bra att ha!

I det stora paketet från mamma låg det: Två par söta Hello Kitty hipsters och en Karl Fazer chokladkaka.

I det lilla paketet från mamma låg det: Två söta örhängen från VILA och en grattis lapp.

Tack mamma, mormor och morfar!


Grattis på namnsdagen, Sara!


Idag har jag namnsdag. Sara.
Hos mormor och morfar stod detdär vita kuvertet med blommor på, på min tekopp när jag kom till framdukad frukost imorse. Dom två andra paketen var från mamma som hon hade gömt i sin garderob. Det blev lite som en skattjakt på så sätt. Ni får se innehållen om ett tag.

Ha en fin förmiddag.
Xoxo

hejdå för ett tag

Hejdå Gullungar!
Nu far jag till min mormor och morfar för att bli bortskämd med 9-rätters frukost och kvällsfika i solen.
Kommer hem imorn bitti och då först kan jag blogga som vanligt. Inget långt uppehåll alltså.

Plåtningen gick bra så nu kan jag stryka en sak på listan.
Jo förresten. Något som jag går omkring och tänker på ibland är vart ni som läser min blogg bor?
Kan ni inte skriva det i kommentarerna här nere. Vore så kul att se.

Ha det bra ikväll nu.
Pusspuss

PS. Jag bjuder på en otroligt härlig bild från igår på mig och erika


Dagens outfit - 180708

Idag ska jag på Photoshoot på mitt jobb. Vi ska ta några bilder som ska hänga där vi jobbar under Piteå Dansar och Ler.
Jag ser ut såhär i alla fall och hoppas att jag inte måste ha på mig någon t-shirt eller nåt sånt.



- Bustier Secondhand - Chinos från MQ - Jeansjacka Secondhand - Ballerinas från DinSko - Klocka från Ur&Penn - Div. armband från Glitter och Marknader - Örhängen från Gina Tricot -

Dagens outfit - 170708



Igår var jag och Erika som sagt i luleå för att uträtta lite ärenden och då såg jag ut som bilden ovan.
Tisha Secondhand, Shorts från H&M, Skor från DinSko och Väska från Gina Tricot

älskar, älskar inte



Photo by: Me

Bad i havet

Idag var vi på Nimbys värld på Piteå Havsbad där jag och Erika blev störtförälskade i en kille från Norge. Eller Störtförälskade var väl lite att ta i. Men han var snygg (SNYYYYGG!!!), snäll och ja, snygg.
Vi får i alla fall hem och åt på max och sedan tillbaka till PHB där vi träffade han och hans kompisar. Vi gick ner till vattnet och badade ett tag. Superhärligt, första doppet för i år och sedan gick vi till deras stuga och pratade och bytte om (jag och erika alltså. På en toallet. Dom var inte med då om ni fick för er något sånt ) Sen körde vi in till stan, köpte godis på Tio till Tolv och sen hem till mig för dubbla avsnitt av SATC. Eller, vi han se ett och ett halvt.

Nu sitter vi här i soffan och äter popcorn, ska väl snart sova eftersom vi ska upp relativt tidigt imorn och ta bussen till Luleå.

Jo förresten, Löshåret som jag sålde är till salu igen. Blev lite struligt med betalning och så med tjejen som skulle ha det. Högstbjudande får det.

Ny telefon

Nu är det så att min älskling har börjat dö så jag ska köpa en ny mobil. Vilken jag ska köpa är dock oklart.
Det står just nu mellan dessa här nedan men jag är öppen för förslag ;) Dock vill jag att den ska ha minst 3.2 megapixel kamera.

Har ni någon erfarenhet av dessa? Vill veta allt!


Min dag

Förlåt för en sån taskig updatering om mitt liv dom senaste dagarna. Så här är en liten catch-up:
Allt handlar typ om min katt som betett sig som att hon ska ha kattungar typ nu. Men inget hände och idag klockan fem tror jag klockan var så hade det fortfarande inte hänt något så vi fick ta vårat pick och pack och köra upp till djursjukhuset i Luleå. En timmes bilfärd ungefär. 2000 kr senare har vi fått veta att hon är nog frisk. Jaja, allt för kattens bästa.
Så hela dagen idag har gått åt till att se efter henne. Men senare ikväll (halv elva) körde jag till Erika där vi åt popcorn, drack soadastreamad läsk och såg på två avsnitt av SATC och pratade. Mycket trevligt.

Imorgon är det Tisdag och nya äventyr väntar. Hoppas på bra väder.
Morgondagen imorgon kommer i alla fall att börja med att jag och mamma drar ner och solar ett tag på Solana, sen ut och springa med Erika. Måste verkligen ta itu med detdär. Och med detdär menar jag min kondition. Den är inte helt på topp om jag säger så.

Nu ska jag se på Spin City och dricka rött gott te.
Godnatt, Sleep tight and don´t let the bed bugs bite!

PS: Förlåt för det långa inlägget som med det här "PS:et" gör det ännu längre.

Illustration by me

Nu har jag lekt lite i Illustrator igen. Resultatet:

topshop, nine west, asos


Turn around




Dagens outfit - 110708

Ligger lite efter med mina outfits. Här är i alla fall från i fredags när jag var med mamma och åt på thai och sen övningskörde till ica och köpte godis :)




Linne från H&M Logg - Kjol från H&M Barn - Kofta från Cubus - Strumpbyxor från Åhléns - Ballerinas från Dinsko - Sjal från H&M

Gårdagens shopping - del 1



Är det inte den finaste asken ni någonsin sett?

Dagens outfit - 110708



Idag har jag varit på stan med Evelina och inte shoppat. Jag hade egentligen inte tänkt släpa mig ner dit just för att det blir så jobbigt om man hittar något man vill shoppa. Men jag ställde upp för Evelina.  Vilken kompis jag är :) haha.

Idag hade jag på mig kjol, väska och jacka Secondhand, tisha från Gina Tricot, RayBan´s lookies från Ur&Penn


Law and Order

Vad tusan gör jag uppe såhär sent? Tjugo i tre? Smart där, Sara.
På teve är det Law and order och det är förvånardsvärt dåligt. Det här vill jag INTE titta på. Dessvärre är det det bästa som visas på tv just nu. Kanske läge att gå och lägga mig? Troligtvis.
Imorgon ska jag ta tag i det här med min kondition. Mitt rum ser ut som en mindre explosion. Kläder på golvet, kläder på sängen, kläder i väskor, väskor ÖVERALLT! Men det tänker jag blunda för imorn, för då ska jag ta tag i andra saker. Som att fara ut och springa. Försöka få någon kontakt med Erika, Övningsköra lite mer. Och sen hade jag tänkt att hälsa på min mormor och morfar också och tigga mig lite fika.

Idag har jag köpt världens finaste stentvättade kjol, en blommig stoppad bullig rosett till håret och ett silveräpple med guldkvist. Lät det inte fint så säg?
Nu ska jag sova. I soffan. Igen.

Puss

Dagens + kvällens outfit - 100708

Ikväll har jag varit och fikat med mina barndomsvänner Sofie och Evelina. Vi har känt varandra sedan lekis om inte längre. Dom kan jag verkligen berätta ALLT för och det är alltid så roligt att träffas eftersom det inte blir så ofta nu när vi jobbar och så. Eller dom jobbar. inte jag, hehe.
Såg i alla fall ut såhär. Det lilla man ser.

Jeans från Cubus, Blus från VILA, Kofta från H&M. Till det hade jag kilklackarna från H&M och väskan från JC.

Just exakt precis nu ser jag ut såhär. I min mjukaste mysdress från H&M och linne köpt i Spanien.

Tävling2

Jag är med i en tävling hos Olivia där man kan vinna en hel startbox hårförlängning från det underbara hårförlängningsföretaget Rapunzel.

Allt detta ingår:

  • 100 slingor med äkta hår av Remy Kvalitet, falfri färg
  • Värmetång till fästning av slingor
  • 2st Plastskydd och hårklämmor
  • 4 klämmor
  • 1 hårtång
  • 2 fingerskydd
  • 1 organisationsplatta
  • Förlängningskam
  • INSTRUKTIONS DVD

  • Vill du vara med? Klicka då bara HÄR!

    Tävling.

    Jag är med i en tävling hos Sandra där man kan vinna ett superfint clip-on löshår från Rapunzel.
    Gud vad jag skulle vilja vinna det!

    Vill du vara med och tävla? Klicka då bara HÄR!


    Dagens outfit - 090708

    Den här bilden är alltså tagen för tio minuter sedan - 00:00 på natten i Piteå. Såhär ljust ute är det då. Jag tänkte för er stockholmare och under. Inga mörka nätter här inte :)

    Ikväll har jag och mamma varit och sett SATC fimlen - igen! Andra biobesöket för våran del alltså.
    På mig hade jag tee och jeans från Cubus, kofta från H&M, klackar från DNA, halsband och armband från Glitter och klocka från Ur&Penn

    Jeansjacka till salu!

    ... Då har jag den här.
    Jag köpte den för något år sedan men jag har bara använt den ett fåtal gånger. Kanske tre, högst.
    Den har supersnygg slitning och är sådär perfekt ljus. I storlek XS men skulle säga att den passar en S lika bra.
    Köpte den för 300 hundra tror jag men nu får ni bestämma priset. Vill du ha den? Skriv då i kommentarsfältet vad du vill betala. Sen updaterar jag här vem som har det högsta budet just för stunden, så ni får se det lite som en auktion ... typ.




    UPPDATERAT!
    JUST NU LIGGER BUDET PÅ 150 KR AV EMELIE!

    Slappis

    Idag har jag tagit det så lugnt som det bara går, och jag går fortfarande omkring i morgonrock. Eller just nu sitter jag i soffan med min katt i knät och ser på Dharma och Greg.
    Men snart ska jag gå och klä på mig och köra ner till stan och sola lite. Stort behov av det nu känner jag.

    När jag kommer hem ska jag lägga ut en jeansjacka till salu här på bloggen. Don´t miss it!

    Väska, halsband och skor x2

    Jag shoppade ju som sagt i Umeå. Här är mina fynd.
    Jajjustja. Klocka x1 också :)
    Klicka för större bilder.





    Vilken kväll

    Igårkväll när jag och mamma kom hem, klockan var väl tio i tolv någonting (på natten alltså) så bänkade jag mig såklart i soffan med datorn och inte kort därpå så satte sig mamma också.
    Ni  vet det här fenomenet att ju senare klockan blir ju mer liggandes blir man. Detta hände även oss. Så tillslut låg vi skavfötters och sov. Hela långa natten sov vi båda i soffan och ni måste förstå att våran soffa INTE är stor. Ligger jag med huvudet allra längst bort så har jag typ mina fötter i slutändan av soffan, och den är väl max 70 cm bred.
    Hur vi båda lyckades hålla balansen är ju otroligt. Haha.

    Jaja, nu är det en ny dag så idag ska jag kanske börja packa upp lite grann om jag orkar. Sen ska jag fota allt nytt och blogga lite. Och sen ska jag och mamma till en secondhand affär här i piteå och titta plus övningsköra lite kring det området.

    Vad ska ni göra idag?


    Dagens outfit - 070708

    Idag var jag ner på stan och mötte upp med min barndoms kompis Agnes som lustigt nog också var i Umeå. Förlåt för den groteskt dåliga bilden men systemkameran hade slut batterier.
    Jag hade i alla fall på mig linne från Gina Tricot, Kjol, väska och kofta Secondhand, Lackleggings Gina Tricot, Leopardballerinas från Dinsko och Bamboo-örhängen från Göteborg.


    Idag har jag också shoppat en aning. Visar det nog mest troligt imorgon eftersom klockan är över midnatt och jag är rätt trött efter en bussresa utan sömn pågrund av telefånpratande grannar.

    Rastlös

    Åh, jag vill göra något roligt!
    Ligger i sängen och ser på SATC - season 1. Det är kultigt.
    I alla fall hade jag velat hitta på något. typ ... nu! Men ute är det grå himmel och så nära på att det ska börja regna att maskarna börjar krypa upp på marken. Roligt, alltså.
    Och större delen av stan är stängd men även om det hade varit öppet hade jag nog inte velat åka ner. För frestande.
    Vad ska jag göra då? Just nu är jag helt öppen för förslag. Nyss hade jag liksom bara tänkt göra mig iordning, dusha, sminka mig, fixa håret och ta på mig snygga kläder. Känna mig snygg liksom. Men sen då? Vad ska jag göra då? Nej, inte en bra idé, Sara!


    Hjälp!?

    Ojdå! Nu har topshop rea på deras webbshop. Farligt, farligt!
    Se men inte röra, Sara. Kom ihåg det ;)


    Säljes!!

    Eftersom jag har gått och blivit blond så kan jag ju inte längre använda mitt löshår som jag köpte i våras från hemsidan Rapunzel.
    Därför har jag tänkt lägga ut det på tradera men ger er läsare chansen först..
    Håret är äkta remy, vilket betyder att de är äkta hår som är finare än vanligt löshår och ligger med roten åt samma håll så det blir inte tjorvigt så lätt. man kan även färga detta hår.
    Det är tillklippt i delar för att få en naturligare känsla. När jag köpte håret så köpte jag även clips som jag har sytt dit så allt är klart att direkt börja användas. Håret är 50 cm långt, vilket är den perfekta längden och passar alla!
    Håret kostade 900 kr och clipsen 150. Allt är använt max fem gånger och i toppskick. Ser i princip oanvänt ut.
    Nu säljer jag allt för 500 eller högstbjudande! 

    Eftersom jag inte kunde få upp någon bild på håret nu så kan ni se
    här. Det är exakt det som jag har hemma.

    SÅLT!

    Dagens + kvällens outfit - 040708

    Idag på dagen har vi varit ute  i naturen och haft den härligaste dagen på länge. Bilder kommer sen.
    Då såg jag ut såhär och hade på mig en tisha och kjol, båda secondhandfynd, Ballerinas från Vagabond och över axlarna en kofta från H&M.




















































    Ikväll har vi somsagt varit på bio och sett Narnia och ja, den var hur bra som helst. Ett tips är att se ettan ganska nära det att man ska se tvåan. I alla fall, på mig hade jag ett linne från Gina Tricot (nytt!), Kofta från H&M, Jeans från Cubus, höga sandaler från Wedins, väska från Gina Tricot, halsband och div. armband från Glitter.

    Hejdå för en stund

    Nu ska jag på bio och se Narnia. Exakt prick nu, faktiskt. Dom står och trampar i hallen och väntar på mig.
    När jag kommer hem får ni se dagens två olika outfits plus lite andra bilder och höra vad jag har haft för mig hela dagen.

    Den som väntar på något gott ...


    Dagens outfit - 030708



    Linne från Cubus, Kjolen har jag sytt själv, jeansjacka och väska secondhand, skor från Vagabond och klocka köpt i spanien.

    I´m in love!



    En liten sneakpeak på mina nya älsklingar!

    Jag har sytt en kjol!

    Blå och helt fin!
    Lite miumiu, lite Sara.






    Dagens outfit - 020708

    Hjälp! Andra juli?! Hur gick det här till egentligen?

    Idag blev det en enkel outfit pågrund av det opålitiliga vädret. Regn, sol, regn, sol. Hur ska ni ha det där uppe egentligen?

    Chinos från MQ, Pikétröja från Gina Tricot, Leopardballerinas från DinSko, Skärp och klocka secondhand, armband från Glitter.




    Framme

    Nu har vi äntligen anlänt till Umeå efter en tre timmars lång bilresa. Dock så sov jag en timme av den för jag är en riktig hejare på att somna i bilar. Det är typ det bästa jag vet ... nästan.

    I alla fall: Här stannar vi till måndag så ni lär få hänga med på mycket den här veckan.
    Imorgon tror jag att Myrorna och lite andra secondhand butiker väntar. Kul!
    Har tagit lite fina bilder med min mobilkamera men ibland kan man ju undra vad jag tänker med ... När jag kommer hit och ska ta upp den så märker jag ju att ... nej, här finns ingen sladd. Den ligger alltså på skrivbordet i mitt rum för att jag inte skulle glömma den. Smart, Sara. Mycket smart.

    Nej, nu ska jag gå och socialisera (konstigt ord. Är det ens något ord?) och sen se på CSI.
    Puss och godnatt darlings!


    RSS 2.0