NOINTERNET

Hej! Förlåt för att jag lovade er bloggning och sedan svek er. Det är inte meningen.
Dock är det såhär att min mamma har flyttat till nytt hur och har inte fått sitt internet här än så jag är lite strandsatt på den fronten..

Men okej, hmm... vad har ni missat? Det är OÄNDLIGT MYCKET SNÖ här uppe i norr. Vi snackar snödrivor lika stora som hyreshusen i stockholm ... typ.
Jag har fått en lägenhet också! Hurra, hurra! Så nu blir jag inte bostadslös, i alla fall.
Jaa ... det var la allt, har haft ett pretty busy schema hela tiden här men det skriver jag mer om när jag kommer hem på torsdag kväll.

Nu ska jag chilla lite här med agnes som jag umgåtts med idag. Vi hörs och ses!  Pusspuss

Försöker och försöker ...

Näe, nu ger jag upp! Jag försöker att lägga upp bilder här på bloggen typ fem gånger om dagen men varje gång uppladdningsverktyget arbetar så lägger mitt internet av (!) Någon av er som känner igen det här udda problemet?

I alla fall, idag har jag jobbat i butiken på Götgatan. Skitkul, som vanligt! Nu ska jag packa som en liten galning, flyger hem till Piteå imorgon efter jobbet och stannar till torsdag. Hur skönt?!
Ska försöka blogga därborta så mig blir ni inte av med ;)

Jo! En till grej, jag behöver någonstans att bo från 1 mars, så om någon vet någon som ska hyra ut sin lägenhet eller kanske ett kick-ass rum i stan (stockholm, såklart) så hojta till! Jag är liiiite desperat ;P


RANDOM




Cool jeans by MONKI!






äntli-gen har jag lyckats ladda upp lite bilder från monki-partyt igår. Såhär såg det alltså ut källaren under butiken på götgatan igårkväll. Mycket trevligt var det med gratis godis och öl ;)
Precis innan vi skulle gå vidare till Bauer blev det strömavbrott i hela lokalen som inte hade ett enda fönster och alla went crazy. Själv fick jag typ en hel cider över mig. Grattis!


going to söder

Alltså, jag blir så I-R-R-I-T-E-R-A-D på det här bloggverktyget ibland så det inte är sant.
Har försökt lägga upp bilderna från i går i en timme utan success. Nä, nu skiter jag i det här och far till Sissel istället ;)

ska köpa med mig vindruvor, avokado och riskakor på vägen dit och bara mysa hela dagen. Precis vad jag behöver en dag som denna.. Vi hörs lite senare och då förhoppningsvis med massa bilder. ha en bra dag!

Pusshej!

Partey!

nu drar jag ut i stockholmsnatten! ha en härlig lördag, allihop. vi kanske ses i vimlet?


FÖRE - EFTER




ungefär 10 centimeter kortare, grymt mycket friskare och gladare. jag är grymt nöjd.
känns såklart lite ensamt på mina axlar utan alla tovor men det ska jag väl kunna leva med ;)

vad tycker ni? passar jag i min nya frisyr?


två gamla, två nya

Ibland tror jag att blogg.se bara vill jävlas.
Har försökt blogga hela dagen utan att det gått. Så fruktansvärt irriterande. Nu har jag i alla fall lyckats hitta ett kryphål så vi får se om det här inlägget faktiskt fungerar. Håll tummarna!

Ja, det jag ville visa er i alla fall är mina två nya ringar, dom med stenarna. Fina va? Ni kan förresten ignorera mitt fina plåster, skar mig på ett larm på jobbet. Riktigt duktigt gjort. I alla fall, ringarna, dom är köpta på Bijou Brigitte om någon undrar ;)

Nu ska jag koka te och äta digestive och ladda inför morgondagen. Ska klippa mig klockan tio och sen jobba på monki på götgatan faktiskt resten av dagen, det blir kul :) Vi hörs imorgon kväll eller imorgon bitti om jag är pigg ;) puss&godnatt!



min nya bästa vän

Det var alltså jackan jag hämtade ut idag. Den är riktigt fin, faktiskt oc ser inte lika plastig ut som på bilden. Vi kommer nog komma väldigt bra överens, tror jag ;)

Men nu är det i alla fall såhär att jag har en till, eftersom jag beställde två storlekar. Så är det någon där ute som vill köpa en i storlek medium så säg bara till. 600 kr.



onsdagendentredje

God förmiddag mina kära läsare! Idag är jag helt ledig och ska därför ta vara på det genom att gå ut och gå strax, det är ju riktigt härligt väder med bara 3 minusgrader ute :) På vägen hem ska jag hämta ut mitt paket från nelly som hade kommit. Spännande! Visar innehållet sen, såklart.
Vad ska ni göra en onsdag som denna?
Nej, nu ska jag gå upp och klä på mig mina promenadkläder och bege mig, men vi hörs om en liten stund!



Cheap Monday F/W 2010





Ja, igår vad jag, sissel, lisa och hanna och tusen människor till (och då menar jag tusen människor, utan överdrift!) på Cheap monday´s visning ute i Frihamnen. Här är några av alla bilder jag tog men det var sjukt svårt att få till några skarpa så jag satsade mer på snygga ;) Jag gillade dock vad jag såg av kläderna. Inte färgglatt så långt ögat kan nå men vad hade man väntat sig av CP höst/vinter kollektion?
Var det någon av er som var där?

Efter visningen tog vi en taxi till söder och gick och tog en öl på marie laveau. Riktigt mysigt en vanlig måndag.
Tycker att man ska göra mer "helgiga" grejer på vardagarna. Då går veckorna snabbare för att man inte går och längtar till helgen hela tiden :p

Nu ska jag skära upp en avvo, koka lite te och bänka mig till dom underbart gamla CSI-avsnitten som går på femman just precis nu. Vi hörs imorgon om jag inte bloggar mer ikväll. PUSSHEJ!


(går) Dagens outfit - 010210



En suddig dagens från igår. Detta hade jag på mig när jag for in till stan och mötte upp nicole och käkade och shoppade. Det var riktigt kul att få träffa henne då jag inte gjort det sen jag flyttade hit i mitten av november.

Leggings och linne från monki, tröja i ekologisk bomull från H&M Trend, Halsbandsgrej från weekday och blandade smycken till det :)

Today is a day like any other

Eftersom jag skrev redan imorse att jag inte skulle göra något särskilt idag så var jag ju tvungen att hålla mitt ord ;) Därför har dagen gått ut på att titta på en miljon (snarare åtta) avsnitt av Gossip Girl, käkat avocado och druckiti T. MEN jag lyckades ändå med en nyttig grej - att städa mitt rum! Wow! Power to the Sara!

Imorgon är det måndag och jag är så ledig man kan bli. Mitt hjärta Nicole kommer till stan och vi ska hänga och mysa på i stan - kommer bli awesome! Och på kvällen ska vi modenördar från jobbet på Cheap mondays modevisning, också det mycket trevligt. Men vi hörs väl innan det? Det hoppas jag ;)

Jo! En till grej jag hann med idag - att boka klipptid! Det blev hos en tjej på Urban by Björn Axén och jag tror att min idé till mitt nya hår kommer bli skitsnygg, just wait and see. Det sker dock på fredag så det är några dagar kvar med den här risbusken till hår.
Nu ska jag sluta innan jag tröttar ut er. Fast seriöst, hur många har läst ända hit?

Anyways, godnatt finingar! Vi hörs imorgon :)
Pusspuss


RSS 2.0