Dagens outfit - 250609
klänning från monki, bälte från gina t, armband från glitter vs. indiska, gladiatorsandaler från scorett

Nu drar jag!

Sticker till jobbet nu, vi hörs sen, finingar!!


Kvällen i bilder

Somsagt, släktträff på engelska ;)Det blev blommig klänning från monki, nitbälte från gina tricot, rayban´s, hatten är min morfars gamla och jeansjackan jag håller i på bilden är secondhand.Diverse släkt ...Min hårfärg är ganska lik sig själv på den här bilden, om ni fattar :)

Nu ska jag sätta mig med en tekopp och min bok - Grabben i graven brevid.
Imorgon jobbar jag hela dagen och kanske inte hinner updatera så mycket så ni får ha en toppenbra torsdag så hörs vi imorgon kväll :)

PUSS

B A C K O N T R A C K

Jag hade tänkt sluta blogga. Men nu är jag tillbaka igen. Det kändes faktiskt tråkigt och tomt utan bloggen så den får hänga kvar ett tag till :)
Vad har hänt sen sist då? Jag har tagit studenten (skriver om det + visar bilder sen), haft studentskiva och fått en systemkamera av min släkt (Nikon D60, tack!), legat sjuk i feber och förkylning, jobbat och flyttat. En hel del lixom :P 

Självklart har jag fotat mycket den senaste veckan men jag orkar faktiskt inte berätta om allt så vi kör härifrån istället :)
Idag ska jag och mamma på "släktträff" hos mormor och morfar och träffa en släkting som är här från Amerika, så nu på eftermiddagen har jag duschat och fixat mig till det, dock inte valt kläder som är mitt största bekymmer nu för just nu ser jag ut såhär:

 
(visst blir det fina bilder med nya kameran, btw? :)

Balen 2009

Shit vilken rolig kväll det var alltså. Tyvärr har jag inga bilder än från minglet i stadsparken men här kommer lite från crusingen och middagen :)

Resultat

Igår gjorde jag ju somsagt nagelförlängning och här är resultatet :) Det blev akryl och jag är supernöjd!

Före:


Efter:

Jag behöver inte säga förlåt ...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag vill inte be om förlåtelse för att jag inte bloggat för om sanningen ska fram så bloggar jag inte för eran skull utan för min egen. Jag har inte haft behov av att blogga förrän nu.

Imorgon är det måndag. Vilket innebär sista måndagen i gymnasiet FÖR ALLTID! shit vad sjukt.
Det kanske är lite av den anledningen jag vill blogga nu också: Jag vill ha kvar mina sista gymnasieminnen på något annat ställe än i huvet.
Morgondagen ser ut som sådan:

09.00 Nagelförlängning, Xtreme beauty
12.30 Fika med klassen och våran samhällslärare
13.30 En tur på stan för att inhandla det sista till balen
18.00 Grillkväll med klassen hos våran ena klassföreståndare Karin

Igårkväll var det personalfest på färjan och Allstars. RIktigt, riktigt trevligt! Lägger ut bilder senare.

RSS 2.0