Redhead



I´ve done it again! Färgat håret, alltså. Denna gången fick det bli en nyans som var väldigt vanlig att se på mig för några år sedan men som har glömt borts.
Detta är dock bara ett smakprov, jag lovar att visa er en bättre bild imorgon i dagsljus, för nu ska jag sova.
Imorgon är det jobb som vanligt och sedan party, party på kvällen ;)

Vi hörs! Godnatt och pusspuss!

ROSA GLITTER



Avslutar den här onsdagen med en gammal favoritbild som jag inte kommer ihåg var jag tagit den ifrån.
Min dag har varit så otroligt slapp så jag nästan skäms :P Gick upp ... elva, kanske? Och det jag åstakommit idag är att se på Alfie (JUDE LAW <3), tvätta, färga hår (visar imorgon).

Nu ska jag sova, imorgon är det jobb som gäller, härligt!
Godnatt

Vårnyheter


Såg dessa vrålsnygga skor på hm´s hemsida tidigare ikväll. Nio centimeters klack gör dom sköna att gå i också, förmodligen. Och det bästa? 199 kr!!

Julklapparna - del 2



Silverhalsband med texten "you are loved beyond measure", även det från mormor & morfar som köpt det i USA - älskar det!

Julklapparna - del 1



TENNTRÅDSARMBAND FÅTT AV MIN MORMOR OCH MORFAR - ÄKTA VARA FRÅN PITEÅ :)

Tryck F5

Jag har gjort om min design men den vill inte visas hos alla så ser ni ingen skillnad mot förut - tryck F5!

Min julafton i bilder






God jul!

Nu har jag och min mamma krypit ner i sängen här på hotellet efter en supermysig, annorlunda julafton.
Vi har ätit god mat, öppnat presenter, tittat på kalle anka (inte nödvändigtvis i den ordningen)
Jag har btw fått superfina julklappar som jag ska visa er vid ett senare tillfälle, nu ska jag läsa i min tidning och titta lite på spin city, hoppas ni alla har haft en trevlig julafton och har fått fira den med dem ni tycker om!

Godnatt!


Hotell-jul

Två dagar till julafton -  sinnessjukt!
Imorgon kommer min mamma till stan och så ska vi bo på Clarion hotell till den 26:e :) Jul på hotell, något nytt!
Har ni tips på någon mysig restaurang, helst på söder, som har öppet på julafton så säg gärna till. Tror i alla fall vi kommer ha den mysigaste tvåmannajulaftonen ever!

Men innan det är det jobb idag och imorgon. Idag jobbar jag tre till stängning, alltså tio, och sen ska jag hem och slå in julklappar och städa lite. Mindre kul men sånt måste också göras ;)
Nu är det dags för den här tjejen att slänga på sig lite smink så jag inte skrämmer mina kollegor, haha!
Vi hörs ikväll!

PUSS


LOST




Åh nu är jag lite ledsen. När jag var på julfest med jobbet på tvålpalatset i fredags tog jag av mig mina ringar här ovan för att vi åt skaldjur. Dumma jag lade inte ner dom i väskan eller bara på sidan av tallriken och när vi gick vidare hade ringarna hamnat under servetter eller något som dom blev kvar. Så himla tråkigt!
Och den lilla ringen är min mammas gamla också, så sorligt!

Fredagsnatt i Stockholm

Sitter här i sängen min i mjukiskläder och blött hår och har tagit en paus från sminkningen.. Är fortfarande inte helt kry men ska i alla fall åka på personalfest för monki/weekday/cheap monday som säkert kommer bli riktigt bra. Jag ser otroligt mycket fram emot julbordet ;) Först ska jag träffa upp Lisa och Klara vilket känns skönt eftersom jag inte har EN ENDASTE ANING om var vi ska. Haha!

Dock har mitt hår fått för sig någonting jag inte är helt nöjd med - silvershampot och inpackningen har gjort att mitt hår är typ gult/blått/lila/orange - INTE OKEJ! När jag får lite pengar tror jag faktiskt jag ska gå till en frisör för att få någon sorts styrsel på burret ;)

Nej, nu är det dags för part 2 av "Saras fredags-make up!"


MIN KATT HAR EN BLOGG

Okej, min familj kanske är den bästa/roligaste i hela världen för nu har min fina katt också en blogg.
Fick länken igår och jag måste säga: Hon är riktigt vass på att updatera, katten min :)

CHECK IT OUT!

SJUK

Ja, sen i gårnatt, GRYMT trist!!!

Kanske updaterar mer senare, men just nu ska jag sova - igen.


Dagens outfit - 141209



Jeans monki - linne hm - blus/kofta monki - halsduk hm - korthållare weekday - armband från indiska, jc, glitter bl.a.

Sara, gå och lägg dig!

Jag ligger i sängen med datorn på magen och är för trött för att gå och tvätta bort sminket men vet att om jag skippar det idag blir det inte en vacker syn för mina kollegor imorgon XD

Slutade tio idag och har inte gjort ett skit efter det, bara slappat eftersom jag öppnar butiken imorgon, alltså klockan 9 och då vill jag vara pigg och fräsh (så fräsh man kan vara när man gått och lagt sig såhär sent)

Sorry för dålig bloggning i helgen men igår hamnade vi på en förfest till en efterfest :P Jag och agnes for till vickan där ante var med några idol-polare som han skulle slå följe med till efterfesten till idol finalen senare..
Vi skulle ut på krogen men ... saker blir inte alltid vad man tänkt sig :P

Nu ska jag ta mig i kragen och tvätta bort det här sminket. Slutar kl 18 imorgon så vi hörs då, puss!

Kvällsshopping



Lite skakig bild men så går det ibland ;)
Sitter i min säng och ska strax gå och göra mig klar för att sova eftersom jag ska upp och jobba kl. 9 imorgon.

Ikväll har jag och Agnes varit ute i Kista galleria och strosat omkring och ätit på Taco Bar, m-ums!
Ni ser ju lite bättre min hårfärg på den där bilden för övrigt. Gillar det massor i alla fall!
Vad tycker ni? Passar jag i blont?

Nu måste jag verkligen tvätta bort mitt smink och försöka sova, vi hörs imorgon efter jobbet.
Puss & Godnatt!

Två veckor till julafton ...



jak&jil


Victoria´s Secret fashion show 2009

Är ni som mig - otåliga - och inte orkar vänta till VS sänds på teve så har jag hittat en hemsida där man kan se på det gratis, kanske inte 100% lagligt men har man inte trean så är det underbart härligt. Klicka bara på bilden för att komma dit.


PALE



Godmorgon mina små änglar!

Sovit gott? Det har i alla fall jag. Väldigt gott!

Sitter här i sängen och har precis tryckt i mig en filtallrik + tre rån - the ultimate breakfast. Men även fast jag är så duktig på att äta frukost väger det inte upp hur dåliga mina andra mål mat är, kolla här bara:
Igår åt jag: frukost (bra!), lunch bestående av en och en halv kycklingklubba och potatissallad och cola, middagen blev en stor stripsmeny med smältost på max och sen när jag kom hem vid elva åt jag ett halvt paket riskakor.

Seriöst?! Det FÅR inte fortsätta i den här takten, men i ärlighetens namn så är det inte så jäkla lätt ska ni veta när man jobbar tider på dygnet som sträcker sig över både lunch och middag blir det lätt att man softar till det hela. Tips på rätter att äta som inte är beroende av en spis? Någon?


Dagens outfit - 071109

Shit vilken superduper kass bild men jag skyller allt på morgonstressen.





Alla kläder är från Monki (nörd!) och armbanden om vi börjar högst upp från vänster är från: Ingen aning faktiskt, present från min gudmor, dollar store, veckorevyn, punkshop, jc, indiska, gina tricot x 2

Mesh dress



Asos.com satsar stort på mesh, ser jag! Snyggt :)


Pepparkakor och mandariner

= äkta julstämning. Har tittat på dåliga filmer på fyran hela kvällen och samtidigt läst i min för tillfället beroendeframkallande bok. Till detta har jag pepparkakor doppade i cola (oslagbar kombo!) och riktigt goda mandariner. Kan inte bli bättre än så. Hemma i Piteå har vi alltid haft väldigt mysiga jultraditioner med lussekatter doppade i rooibus-te och en hel drös pepparkakor framför SATC nästan varje kväll, men nu är det väl bara för mig att inse att jag flyttat hemifrån och får skaffa mig egna traditioner. Det ska nog gå bra :)

Eftersom det inte blev något idag så ska jag och Agnes hitta på något imorgon istället så A, ring mig när du vaknat. Ska lägga en sista hand på mitt hår och blir det inte bra den här gången så får jag helt ekelt gå omkring och se ut som en ... jag vet inte vad!



En aning redigerad


Nu kör vi, no turning back!


Breaking dawn



Det här var ju en produktiv dag ... not!
Har inte fått tag på Agnes än på grund av hennes mobil-löshet så därför har jag spenderat min lediga lördag i min säng med min bok (Ljudet av ditt hjärta) och funderar nu på att ta tag i mitt hår eller åtminståne bestämma mig för en hårfärg. Antingen kör jag fullt ut på det här blonda spåret eller så tonar jag ner det med en mörkblond/askig färg. Vad tycker ni?


Blonde

Tänkte vänta tills allt är färdigt med att visa resultat men nu har jag hamnat i en sorts återvändsgränd gällande mitt hår så nu får ni se hur det ser ut just nu i alla fall.





Idag har jag jobbat 12-22 så är lite slut i huvudet och stannar hemma ikväll. Snygga Johanna var förresten inne i butiken och handlade av mig idag, riktigt kul att träffa henne igen!

Imorgon ska jag umgås med agnes och vi får väl se vad vi hittar på. Kanske försöker på fason på mitt hår? Who knows?

Lite nytt stuff ...

Blev lite shopping på jobbet igår som jag tänkte visa er nu. Inte dom mest färgsprakande sakerna men mycket fint blev det. Allt är inte fotat ännu så stay tuned ...





Gold/Silver



Ikväll får ni se bilder på mitt nya hår! Tillsvidare - mina dagliga smycken!

RSS 2.0