Lördagens shopping

dagens shopping, inte alls något spec. men ändå. Jag ska visa allt i kläd/accesoar väg här i bloggen hade jag tänkt. Wayfarers kopian hittade jag faktiskt på Guldfynd av alla ställen, supersnygga på. Och spetsbh:n på H&M. Jag är också rätt sugen på att köpa den vit/blå randiga bodyn på gina. Och den gråa kjolen med superhög midja. Det skulle nog vara fint tillsammans till och med tror jag.

Jag och mamma har just sett Solstorm. Huvva. Ruggig film. Men ändå bra. Inspelad i Kiruna så man kände ju nästan igen sig, nee, jag har inte varit där uppe så många ggr men ändå.

image213

Dagens outfit

image210


Tisha från Spanien
Kofta från Cubus
Skinnjacka från H&M
Sjal och väska köpt på second hand
Kjol och leggings från Gina T.

Snart lägger jag upp vad jag köpte på stan idag också.

Urbanoutfitters

Hellu. Jag hade tänkt beställa lite grejer från urbanoutfitters.se (bla. dom söta ros-örhängena) men det går som inte att lägga något i varukorgen. De försvinner direkt. Är det bara min dator som tycker att jag shoppar för mycket eller är det här något som ni andra också har råkat ut för? Himla mystiskt i alla fall.
Sen ska jag kaanske beställa från Ellos. Dom har ju rätt fina grejer och igår fick jag hem två checkar också. En på 150 och en på 300. Hmm... vi får se.

Vet ni någon bra löshårshemsida. Jag börjar tveka på det här "hairDo". Men säg inte fannyhair, happyhair eller tajmahal. Typ någon som provat rapunzel?

Dagens outfit

Haha, hur går det med fantasin, Sara? image209
Nästan samma kläder som i onsdags? Huvvaligen.
Ja, men så blev det i alla fall.
Hela min garderob ligger typ på golvet i mitt rum så det är inte
så lätt att hitta något som inte har varit framme nyss.

Förlåt för sämsta bilden ever, men kameran dog
precis så jag kan tyvärr inte ta någon ny.
Men men.. Jag har i alla fall på mig:
- Kjol (nya favoriten) från H&M
- T-shirt från Gina
- Kofta från H&M
- Sjal köpt på secondhand
- knästrumpor från Lindex tror jag.
Också hade jag tygskor från Åhléns

Dagens vill ha

image207

Det skulle inte sitta helt fel, nej.

Kärlek till er

Även om jag inte ens är nära dom största bloggarna i besöks och kommentar-antal så är ni som läser så himla söta med mig. Skriver massa fina kommentarer och ger mig tips och trix. Keep up the good work.

Idag är det Torsdag. Då är det en lugn dag vanligtvis men jag ska städa och fixa och dona lite grann för ikväll får vi tydligen främmande. Och sen har jag ju cheerträning också. Icket att förglömma.

Jag vet inte riktigt vad som är på tok med min katt. Jag tror hon är lite rastlös. Går omkring och vet inte riktigt vart hon ska ta vägen. Sen stannar hon och sätter sig bakom en sopkorg. Alltså, what´s up, katten?

Nu ska jag kolla runt lite och göra ett "dagens-vill-ha" kollage.
Titta gärna in om en kvart sådär så är det nog kirrat då ska ni se.
Ha en bra dag.

Bättre bild

Såhär såg jag ut precis sekunderna innan jag lämnade mitt hus och gick ner på stan. Med skinnjackan på och allt.
Jo, jag hade skor också som inte syns här på bilden. Dom var vita och kommer från H&M.
Sjalen är second hand, by the way.

image205


Dagens söta outfit

Såhär ser jag ut idag. Linnet är från JC, kjolen från H&M (ny!), Leggings från Gina och overknee (som just nu är underknee) från Lindex. På detta hade jag tänkt ha min nya kofta från H&M och en sjal köpt på second hand. Och mööööjligtvis skinn (plast)jackan från H&M

image203

Nu ska jag ner på stan och dricka latte med mina kompisar.
Hur härligt är inte det?

xoxo
Saraa

Dagens shopping outfit

Idag har jag varit med mina sötnosar Ev och Sof i Luleå på en mini-shoppingspree.
Det var ju egentligen inte meningen att jag skulle shoppa något men som vi alla vet så har jag inte riktigt lyckats hålla dessa mått. Kommer upp bilder senare ikväll på vad jag shoppade. Såhär såg jag i alla fall ut idag, värsta vårkänslorna strålade in genom våra vardagsrumfönster. Så skinnjackan åkte på. Efter kortet var taget så tog jag också mina solglajjer som jag har glömt i S. väska. Attans!
image202

Skinnjacka från H&M
Halsduksrör från Lindex
Kofta från Cubus
Sötväskan köpt på secondhand
jeans från cubus
och skorna som vanligt från EuroSko


Levis-skjorta och mittbena

Ikväll är det partaj igen. Och denna gång med 90-tals tema. Jag har rotat runt bland mammas gamla kläder i källaren och kom tilslut fram till en outfit som kommer blow all med storm! (bra svengelska där, Sara)
image201

Vad tycker ni då? Har jag lyckats?

Jag har i alla fulla fall på mig en Levi´s skjorta
Midjebälte från min mormor
AA- fodral från Gina Tricot
Leggings från H&M
Knästrumpor från Lindex eller möjligtvis H&M
Skorna har jag ingen aning om vart dom är ifrån. Också dom ett fynd i källaren.


There´s no words

image200

... to describe how much i want to wear this tonight.

Bilder: net-a-porter, brownsfashion

Se upp i backen!

Bilden gör verkligen inte vädret rättvisa. Det var minus tio och strålande sol. Superhärligt! Och bästa föret i backen var det också. Mm.. Vilken perfa dag.
Jag började med slalom men bytte senare tll snowboard. Jag har åkt skidor sen jag var sju och åkt bräda ett tag för tre, fyra år sedan. Jag kan ju medge att det var lite ostadigt på snowboard fronten men jag överlevde ju.
Jag fick ju ändå bara två blåmärken efter dagens slut.

image198
image199 
Ostadigt?

Party-Lördag

Kommer en bild också sen som beskriver ungefär HUR kul vi hade.
Detta hade jag i alla fall på mig:
image197
Randig skjorta från Indiska
Midjebälte från Gina om jag inte minns helt fel
Kjol också från Gina T.
Strumpbyxor från Åhléns, as usual
Skor från DinSko.
Fendiväska


Kåbdalis.

Phu!
Vi har just kommit hem efter en heldag i backen. Gode trött är jag i benen och så ska man iväg på Cheerleadingträning. Wii! Här ser ni en som kommer sova gott ikväll,. (eh? ser?) Jaja, bilder från festen och partyoutfit plus skidbilder kommer senare efter träningen.
Nu ska jag äta lax.

HairDo

Vet ni vad jag ska göra?
Tänkte väl det ... Jag ska beställa HairDo. Det hår som Jessica Simpsson har "skapat".
Skitbra, blir det nog.
Nu ska jag göra mig iordning och ner på Åhléns. Om jag orkar, vill säga.

image196
Ha en bra dag.
xoxo
Sara

Gamla minnnen

Sitter på mammas mac och kollar lite på bilder från i somras. Här är tre som jag mår bra av när jag ser dem:

Ignorera min konstiga min, tack. Detta var när vi var just hemkomna efter tre veckor i ett paradis i Spanien och gjorde ett stopp i Sthlm för att gå på dop. Tänk att man har varit sådär brun!
image193


Här är jag i en gränd vid våran närmaste stad - Torremolinos centro. Shit vad klockor det fanns, alltså.
Vi kom hem med typ tre var. Det bästa var väl ändå priset. Typ 15 euro.
image194


Vi träffade mina stockholmskusiner också. Här är vi på Långholmen. Värlens finaste sommardag och världens sötaste kusin.
image195

Fredagens önskeoutfit

image190

Idag önskar jag mig bort från tråkiga Piteå med all snö och minusgrader till någon tropisk ö med trettio grader i skuggan och fruktdrinkar med söta paraplyer i. Då hade jag velat se ut så här som bilden ovan visar.

Tee med tryck - Fortfarande helt rätt till den lite slappare stilen. Den här tyckte jag var supercool och den kommer från Delias.

Ljusa jeansshorts - Dessa kommer att få bo på mina ben i sommar. Snyggas är det med en  uppvikt nederkant som på dessa. Dom här kommer från topshop.

Väst - Visst, man kan satsa på en figurnära väst i dammodell men jag tycker att det är hundra gånger snyggare med en lite lösare i herrmodell. Den här kommer från killarnas avdelning på H&M

Jesussandaler - sommarens hetaste sko. Behöver jag säga nåt mer? Jag har sett ett par snygga på en butik här i stan men dessa skulle man ju inte tacka nej till. Från asos.

Axelremsväska - Jag vet inte hur ni känner men personligen så är jag lite less på alla dessa handväskor man har på armen. Det är en sån här som jag vill bära på i vår och sommar. Den här är också från asos.

Ray Ban´s - Dom kanske mest ombloggade solbrillorna är väl självklart de hederliga Wayfarers. Sånna här SKA jag ha inom en snar framtid. Hoppas jag.


Update: Nu säger min mamma att hon har ägt ett par Wayfarers. Ah! Skrutt också att dom inte finns kvar i hennes ägo. Då hade jag varit lyckligast.

Fint från Topshop

image188

Topshop har väldigt mycket fint inne just nu, känns som att det är väääldigt nära att jag slänger iväg en beställning snart. Titta bara! Kavajen, helt perfekt. Kilklackarna, går säkert inte att gå längre än en km i men är ju så snygga. Och t-shirten i svart och grått, snyggt att den är lite längre och uppvikta ärmar.

Sportjacka

image187
Här är lite bilder på sportjackan som jag har sytt. Den är ju egentligen sydd till mig men satt lika fint på min mamma så hon fick agera modell. Vad tycker ni då? Det är mesh-foder innuti och dragsko i midjan.

Min lägenhet

Nu har jag nog flyttat in här på riktigt. Min säng och min provdocka är på plats. Datan och teven likaså. Men än fattas en fin byrå från IKEA och en upphängningsgrej till platt-tv:n. Men det ordnar sig.
Idag har jag inte bloggat något eftersom jag inte hade någon dator innan mamma kom upp med den.

Jo, vetni! Jag har en rolig sak att berätta, men den håller jag nog på ett tag till. För nu ska jag sova.
Godnatt!

Dagens outfit 080317

image186

Skittråkigt, jag vet.
Hoodie från Monki, Jeans från Cubus. Till det hade jag väska från Friis & Co. och stövlar från Scorett.
Imorn blir det andra bullar :)

Gårdagens schlager outfit

image185

Skor från Din sko
Strumpbyxorna lånade av mamma
AA-kopia Gina Tricot
Halsband Second hand (kommer bättre bild på det senare)
Ring H&M


Såhär seriöst var det på schlagerkvällen igår. Poängtavla och allt! I vårat sällskap vann Rongedahl, tvåa kom Sanna Nielsen och trea Perelli. Inte sååå dumt gissat, va?

Slipdagen

Om en stund far jag och mamma upp till luleå för att slipa. Ojoj, vilken träningsverk jag kommer ha imorn. Jisses.
Eftersom slipning inte är något man gör i typ jeans så blir det ingen dagens outfit bild idag. Eller åtminståne inte nu, utan kanske ikväll när jag ska bort på riktig schlagerkväll.
Nu ska jag gå.
Önska mig lycka til!

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig och sova.
Det blev en lugn kväll med Let´s Dance och naturgodis. Mm.. min drog.
Imorn blir det upp tidigt och fara till lägenheten och fixa. Så det är bäst att jag slår av tv:n och datorn och kryper ner i min säng nu.
Godnatt
Ps: Slänger in snyggaste bilden på kvällens mysoutfit. Pfft.. Ja, hmm..

image184

Dagens outfit 080314

image183


Skor från H&M (barnavdelningen)
Leggings från Åhléns
AA-kopia i en snyggare färg än på bilden från Gina T.
Hood från Vila
Skinnjacka från H&M
Halsband och örhängenfrån Glitter
Halsduk från Lindex
och sist men inte minst, väska från Friis & Co.

Ojoj, där täckte jag nästan alla butikskedjor. Nu ska jag fota ett av mina nya second hand fynd.

Vad ska ni göra ikväll? Let´s dance?

Godmorgon!

Förlåt för den usla uppdateringen, jag har haft det lite struligt.

Angående klänningarna så blev det båda. Jag fick den gråa av mamma ;) Den blir nog snygg att ha färgglada accesoarer till.
Ja, det var typ det jag har tid att skriva. Ha en bra dag.
Ses sen.

AA-kopia

Jag sprang in en snabbis på Gina idag för att ... ja, behöver man verkligen ett ärende?
Där hittade jag  en kopia på de populära American Apparel-fodralen. i alla möjliga färger.
Jag köpte två. I väntan på att ha råd att beställa ett äkta från nelly.
Men saken är den att jag inte har råd att spendera pengar hur som helst nu när jag bor i egen lägenhet.
Så ... Vilket ska jag välja? Det praktiska och match-bara i ljusgrått eller det somriga rosa som kommer att bli sååå snyggt med guldiga smycken och bruna ben. It´s up to you!

image181image182

It´s all about the jewellry

image180

Nu har jag landat

Efter en relativt lång och ostadig bilresa i slask och nästan översvämmningar på E4:an har jag anlänt till min lägenhet här i Luleå. Det kommer att bli finemang det här, när jag har fått ordning på allt.
Imorn bär det av till Kåbdalis med några ur klassen (friluftsdag). Skönt att komma iväg och åka lite skidor. Det var ett tag sedan.

Nu ska jag skriva klart ett skolarbete och sen ska jag börja packa upp lite saker.
Ih! Vad kul att ha en egen lägenhet ;)

Videoblogg



Tapetstrul

Det var meningen att mina två närmsta dagar skulle se ut som följande:
Ikväll skulle jag och mamma köra upp till luleå, där skulle vi spackla och tapeterna skulle ligga där så fint på golvet och sen skulle vi dit imorn igen och tapetsera allt, men nu får vi inte tag på tapeterna förrän möjligtvis imorn.
Men vi ska till Kåbdalis på friluftsdag och då är det inte säkert att vi hinner det för vi kanske inte hinner hem innan dom stänger och oj, vad mycket tjorvigare allting blev då.. jaja.. det löser sig alltid på något sätt.

Usch! Nu är det det där avsnittet av OC där Marissa skjuter Trey. Nej, nublir det så jobbigt där i Orange County ett tag framöver.
Nu ska jag spela in en videoblogg till er sötingar.
Puss


Videoblogg

Här är en video som jag spelade in igår kväll men då funkade inte blogg.se så jag lägger in den nu ist.



Dagens vill ha

Det här är typ allt jag vill ha + löshår ;P
Det har inte så mycket att göra med vad som är inne och trendigt utan mer vad JAG vill ha.
image177

Bilder från: apple.com, delias.com, nelly.com, brownsfashion.com, eleven.se, monkigirl.com, acne.com, cocoo.se,

Vad tusan är detta?

Nu håller jag på att börja gråta!!! Johnsson och Häggqvist gick INTE vidare. Utan Nordman! Vem tusan vill ha dom till final? Inte jag i alla fall. Det här är skandal och jag är seriöst oerhört upprörd. Nu ska jag äta upp mina sorger. Paj för hela slanten.

Usch! Skandal! Hämskt!


Videoblogg


MVI_2088
Uppladdat av lajndgrejn

ACNE

Åh nej, nu blir det dyrt igen. För nu har ACNE öppnat en webbshop. Attans! Här är mina favoriter:

image174

Fredag

image171image172image173

Dagens outfit

Ingen speciell outfit men ändå... Detta hade jag på mig när jag var nere på stan och fikade. Mysigt.


 

image170

Vi börjar nerifrån idag :)
Ankelboots med dragkedja från Din sko
Jeans från Gina Tricot
Kappa från Vila
Halsduk från H&M
Tisha och bälte från Gina
Kofta från Cubus
Örhängen från Glitter
Örhän



 


Ett par rutiga skor, tack.

image169

Fredag hela dagen

Ja, det är ju iof ganska självklart. Men idag har jag och ska fortsätta ha en super-mysdag för mig själv.
Har ätit en god frukost imorse bestående av mjölk, fullkornsflingor och fullkornsbröd (!) Jisses, vad nyttig jag har gått och blivit helt plötsligt.
Sen har jag plockat mina ögonbryn också, ska snart hoppa in i duschen och sen måla naglarna och ansiktsmask.
Mmm ... mysigt.
Sen blir det tydligen fika på Ekbergs, vårat mysigaste fik här i Piteå.
Hoppas ni har en lika bra dag, återkommer med dagens outfit lite senare.

Pusspuss

Videoblogg



Videoblogg

Haha, hör ni min röst 00:24? Vad tusan pysslar jag med?



Dagens outfit

image168

Strumpbyxor från Åhlens
Kjol från mammas garderob
Bälte från Gina
Tisha från H&M
Kofta second hand
Skinn (plast) jacka från H&M

Till det hade jag tygskor från från h&m och min blommiga second hand väska.


Godmorgon!

Sitter i datasalen på skolan och väntar på att svenskan ska börja, Det är bara sisådär en timme kvar.
Idag när jag kommer hem (halv tre) slänger jag direkt in en dagens outfit bild.
Nu ska jag kolla lite på mina bevakade auktioner på ebay.

Puss

Godnatt

Jag har ju suttit här hela kvällen och valt tapeter till min lägenhet. Men nu, äntligen, har jag bestämt mig.
Kommer upp en bild imorn förhoppningsvis eftersom jag inte orkar börja fota nu.
För nu ska jag tvätta bort mitt smink, borsta mina tänder och hoppa i säng. Jag är faktiskt supertrött så det ska bli skönt att vila ögonen några timmar.

Godnatt.


Dagens mini shopping-spree

Men gud, jag har ju faktiskt brytit mot mitt avtal till mig själv om att jag inte skulle shoppa något den här månaden.
Jag har köpt dessa två solglasögon, ursnygga tycker jag. Och ett par enkla silver ringar att ha i mina öron i vår.
image167

Enjoy the silence

I like it. A lot.

Dagens outfit

image166
Tisha köpt på DM i Cheerleading i helgen
Jeans från Cubus
Skor Secondhand
Kofta Vila
Örhängen Glitter

Mina bästa outfits

Här är några av mina bästa outfits. Vilken tycker ni är snyggast?
image165

Ny bloggdesign

Sådärja, nu är allt klart. Vad tycker ni? Bättre eller sämre än förut?
Före:                          Efter:

Stängt p.g.a. tekniskt fel

Nu kommer det se ut som skit här på min blogg ett tag. Jag håller på att "möblera om" lite grann..
Be patient!

Dagens vill ha

image155

bilder: deilas.com, asos.com,
brownsfashion.com, forever21.com

God morgon!

Vilken härlig dag det är. Solen skiner, vindstilla, sex minusgrader ute och här sitter jag - Inne, framför teven med laptopen i famnen och tittar på meningslösa grejer. Bra, Sara! Det är riktig friluftsanda det.
Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. Ut måste jag ju komma på ett eller annat sätt så det får bli någon sväng ner till stan kanske, eller lunch med mamma. Hmm... vi får se hur det blir.
Nu ska jag äta upp den överblivna kladdkakan från igår. Mums!

Pusspuss


Mina tankar

När man är ledig på dagarna och ens kompisar går i skolan så går jag omkring och funderar på allt möjligt.
Och dagens tankar har kretsat kring den kommande månadens utgifter.
Eftersom jag flyttar hemifrån nu i veckan (AAAH! JAG BLIR KNÄPP NÄR JAG ENS TÄNKER TANKEN!) och fortfarande går i skolan så kan jag ju inte ha något jobb som kan försörja mig. Jag får ju inackorderingsbidraget men det räcker ju bara till hyran.
Så jag ligger nu i soffan och funderar och tänker på allt som jag vill köpa men som inte kommer att vara aktuellt på ett tag. Vi ska ju betala mat, el, busskort, typ tvättmedel och diskmedel och sånt. Var tusan ska jag få pengar ifrån?

Nu ska jag sätta mig och göra en månadsbudget (klockan elva på kvällen) och sen ska jag nog sova.
Hoppas ni haft en trevlig kväll.

XoXo
Sara

Olsen sisters

Dom är verkligen hur snygga som helst.
Gud, man skulle inte tacka nej till deras garderob. Eller hår!

image154

Efterätt

Titta vad gott.
Såhär på en vanlig måndag. Det är vad jag kallar vardagslyx det.
image152
image153

Dagens (söka jobb) outfit

Ser jag ut som någon som ni skulle kunna anställa?
image150image151


Måndag

Godmorgon Godmorgon!
Idag och imorn är hela skolan lediga så vi börjar inte om förrän på onsdag och det känns oerhört skönt, ska ni veta. Idag blir det att vara lite duktig och städa klart, posta lite brev, och gå och höra om sommarjobb.
Jag har fortfarande inte smält att vi vann DM! Helt sjukt!

XoXo
Sara

Cheerleading

Det var en tjej som kommenterade förra inlägget och ville att jag skulle lägga upp en bild på när mitt lag tävlar. Så här kommer det en.

image149

Det blev DM GULD!

Jajjamensan!
Ice Climbers tog hem det. Allt slit, allt hårt jobb och allt blod, svett och tårar gav resultat!
Vi i laget är så fruktansvärt glada över att vi har kommit såhär långt.
Nästa stopp - SM i Borås!
image146

RSS 2.0