I know that i´m not the best ...

att uppdatera. ohyes!

I alla fall, helgen består av jobb på lördagen, middag och eurovision med några sköna brudar, ledig söndag som jag ska tillbringa med att plugga på mitt allra, allra sista prov i många år framåt.
Det är heeeelt sjukt att jag har gått i skolan i tolv år och nu är det fyra veckor kvar varav EN är en riktig skolvecka.
Nästa vecka har vi nämligen våran årliga modevisning som vi treor arrangerar, vilket betyder repetioner hela veckan fast torsdag och fredag är vi ju lediga.
Veckan efter det ska ALLA BETYG SÄTTAS så då har vi knappt några lektioner, och dom två sista dagarna kommer vi bara fjanta runt typ. Idag har jag bokat in nagelförlängning, fixat klart med löshåret som är påväg hem till mig nu och fortsatt leta efter en snygg studentklänning (utan resultat, såklart). Men ja ... ni hör ju vilka jobbiga dagar jag har. haha! Sure.

Kommentarer
Postat av: johanna

jag har svårigheter att bestämma mig.. gå till min blogg och hjälp mig!

2009-05-19 @ 15:44:22
URL: http://liveforfashion.blogg.se/
Postat av: Sissi

Vill du vara med och tävla om att bli veckans blogg hos mig? =) Anmäl dig då i det här inlägget: http://enligtsissi.blogg.se/2009/may/vill-du-bli-veckans-blogg.html#comment

2009-05-20 @ 17:39:40
URL: http://enligtsissi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0