Måste vara något slags rekord ...

Ojojoj, vilken vecka!! Otroligt rolig men också otroligt ansträngande, speciellt för sömnen.
Känns dock väldigt surt att gå tillbaka till skolan efter en veckas fulltidsarbete..

Kom i alla fall till lägenheten för några timmar sedan (läs: tre) efter fyra timmars jobb i stan.
När jag kom till lägenheten städade jag mitt rum, ränsade min walk-in så att mina nya monkikläder får plats (påminn mig att jag ska visa er allt jag köpt) och städade ur kylen. Sen skulle jag sitta en stund med datorn i sängen och somnade bums! Jag som skulle äta tidig middag har precis slängit i mig den (20.20) Bra där, Sara!

Imorgon är det somsagt skola som gäller till två, tror jag, och sen ska jag hem och plugga så inte allt kommer som en klump om några veckor. Men mer om det imorgon, nu ska jag diska och tvätta bort sminket.
Vi hörs! Puss<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du som jobbar på monki i luleå, har ni mycket av det som finns på hemsidan? (då tänkte jag de nya klädesplaggen som har kommit in på själva hemsidan)

Haha hoppas på en bra svar, för jags ak fasen dit nästa vecka.

2009-03-22 @ 23:08:50
URL: http://idaaaheed.blogg.se/
Postat av: wilma

Trött på att hitta sist till alla gratissidor då poänggränserna är löjligt höga och det är omöjligt att värva folk eftersom alla redan är medlemmar? Då är http://www.freestreet.se/?r=1545 sidan för dig!! Den går till på samma sätt som alla andra sidor, men eftersom den är ny och inte har så många medlemmar går det jättelätt att samla ihop poäng! På en vecka har jag redan fått ihop presentkort på 800!(300kr (770poäng) plus en extra bonus på 500kronor som ALLA med mer än 950 poäng innan sista april får!!Det har jag ALDRIG lyckats med på någon annan sida. Passa på och bli medlem du också innan alla andra hitar dit och det blir svårare! Dessutom hinner du ju vara med i utmaningen att få 500kronor extra i bonus!

2009-03-23 @ 11:53:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0