Borås - del 3

På fredagen vaknade hela laget någon gång runt nio och åt frukost och fixade oss för att fara in och shoppa i Borås centrum och knalleland. Där hittade jag den här supersöta bikinin som kommer att vara stunning i sommar när jag har fått lite färg :)
image286


Jag tror att vi gick på stan rätt länge (kommer inte ihåg), och att några ur laget for och hyrde bilar som vi skulle ha under hela helgen och sen kom dom och hämtade oss och vi for tillbaka till vandrarhemmet.
Kvällen började bra med tacos och vi satt alla i samlingsrummet och gjorde SM-frisyren men så helt plötsligt slog alla dörrar igen runt omkring oss och världens högsta larm började tjuta. Man förstod då att alla brand-övningar som skolan anordnat när man var mindre verkligen hjälpte. Alla släppte det dom höll i och kutade mot nödutgången. Det visade sig att det var några gubbar som hade poppat popcorn som hade börjat brinna så det var ju ingen fara. Men vi fick ju inte gå in i huset innan brandkåren hade varit där. Så där stod vi - tretton tjejer klädda endast i cheer-shorts och t-shirt, utan skor och med håret halv-färdigt i kylan. Ja, klockan var ju kring halv tio så det var inte så himla varmt ute.

Allt slutade väl ändå bra, men vi blev alla rätt rädda. "tänk om dräkten hade börjat brinna?" var mångas tankar den kvällen. "Branden" var dock inte det ända som hände utan det var lite annat också som  jag väljer att inte berätta här. Men det gjorde att vi i laget bara har fått ännu bättre sammanhållning.
Vi satt och pratade till klockan tolv på natten och kom inte i säng förrän ett. Kanske inte helt bra eftersom vi skulle upp vid fyra dagen därpå för att fara till tävlingshallen.



Kommentarer
Postat av: Sofia K

Grymt söt bikini!

2008-05-08 @ 15:14:42
URL: http://sofiakpa.blogg.se
Postat av: Clara

Vilken söt! :)

2008-05-08 @ 18:26:45
URL: http://sockerslynan.blogg.se
Postat av: Rebecca

I vilken butik hittade du den? Och hur mycket gick den på? Så söt, jag är helt kär! Kram!

2008-05-08 @ 18:49:40
URL: http://rebeccasunderbaravarld.blogg.se
Postat av: Anni Honey

Åhhh så söt :D Me want!

2008-05-08 @ 18:58:06
URL: http://annihoney.blogg.se
Postat av: Emma

Den var supersöt. Kommer från?
Kram

2008-05-08 @ 22:59:23
URL: http://redlipgloss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0