Budson. Ett tips






Tråkig lördag förmiddag

Okej, klockan är tjugo i tolv. Jag vaknade nio för att jag skulle vara nere på stan vid elva. Men jag har bara hängt i soffan hela förmiddagen, inte ätit någon frukost, sminkat mig men ej blivit nöjd. Nej, idag är INTE en bra dag. Kommer alltså bli lite glest på bloggfronten. äh, ni överlever ;)
Ska kanske ta mig en macka eller nåt nu.. Hörs lite senare.

Puss

Nya godsaker i garderoben :)

Har inte visat vad jag har shoppat i veckan. Har säkert missat att fota något men då visar jag det senare.


Okej, jag kanske är lite sent ute. Har redan ett liknande nitbälte men detta satt mycket bättre och sedan jag såg en snygg bild i någon blogg förra veckan så kommer jag använda detta. Från Lindex, btw.


Denna coola mysse har räddat mitt hår den här veckan. Köpt på Vera M här i PIteå och kommer ursprungligen från Rut m.fl.


Nästan likadan som den där uppe fast i grått och denna kommer från Jack and Jones (!) Gillar tofsen där uppe ;)



Okej, denna är riktigt fin på och ett grymt basplagg. Snyggt med guldiga accesoarer :)

Håret




Det är så himla jobbigt/spännande/tankekrävande det här med hår. På huvudet alltså.
Jag ändrar ofta hårfärg och frisyr och har nog haft alla olika modeller som finns på huvudet. Men nu är det så att jag inte har klippt mig eller färgat mitt hår sedan augusti då jag färgade från blont till brunt och har nu någon mellanfärg av urtvättad hårfärg och 8 cm utväxt. Men mitt mål är att få hela mitt hår i min egen hårfärg och spara ut mitt hår. Detta lär ju ta sin lilla tid men jag känner mig redo att vänta.

Just nu känner jag mig helt puckad i håret men får ändå höra att jag har fint hår och folk frågar om jag har färgat mitt hår hela tiden.. Har också fått frågan "har du stoppat i ditt löshår igen?" Vilket jag då inte har. Roligt att höra, dock.
Men är det någon här som har något enkelt tips på hur man känner sig snygg i håret? Det var väl dit jag ville komma med den här totalt onödiga "i-landsproblem texten"

Blå mocka

Såhär kommer ni se mig i vår. Förhoppningsvis. Jackan från TopShop är väl lite en dröm som jag önskar ska bli sann. Ska i alla fall försöka hitta något liknande. Självklart ska jag ha något nertill :P Men det får bli en senare fråga.


Flätat

Köpte en ny halsduk idag, från Esprit. Sjukt cool.
Och blir nog ännu coolare med en naturvit lång tee, skinnpajen, klackar och raybans. Fett najs!!


Tisdag den tjugosjunde

Godmorgon på er, allesammans!
Sitter i skrivande stund och äter två falurågrut-mackor med ost på och ett juiceglas här i sängen. Vakna med The Voice är på teve och har redan fixat maken :) Niceprice..
Börjar inte förrän tio och min buss går halv tio så det är ju luuuuuuuuugna puckar.

Måste bara passa på att tacka er så mycket för alla fina kommentarer, det är oerhört roligt att läsa att ni tycker om det jag skriver och har på mig. TACK <3 Och mitt läsarantal stiger för varje dag så ni som hittat hit idag - häng kvar, vettja. Jag är inte farlig ;) Moahaha :D

Nej, nu ska jag käka this mackor, ha en underbar tisdag. Jo!! Ska till Piteå idag så vi hörs där :P
PUUSSS

Michael Oats








Extrapengar i vår?

Såklart du vill ha lite mer pengar att röra dig med? Det vill jag också. Därför har jag blivit medlem på double.net och det funkar verkligen. Har tjänat en hundralapp bara idag! och jag är ju ingen storbloggare (än ;).
Vill du tjäna pengar på din hemsida? Klicka här!

Dagens outfit - 240109

Har precis kommit hem från ett trevligt restaurangbesök på Thai Garden med mamma. Nu ska vi bara mysa i soffan med chirre och dirre (chips och dip ;) och se på "En andra chans". Ska betala lite fakturor också. Mindre roligt på en lördag :/ Hehe, vad har ni gjort/gör ikväll?





Det blev den nya kjolen från gina tricot och kofta från Vero Moda, skinnjackan, pälsen och armband från Spanien och Glitter (det bruna är nytt ;) till det hade jag skor från Nilsons.

Dagens outfit - 230109

Jag beslöt mig för att behålla kjolen men lämna tillbaka linnet.. så den åkte på idag tillsammans med tröja från Gina Tricot, pälsväst från Cubus och peace-örhängen från en butik i Göteborg.



Bad day

nej, ingen höjdardag det här. För att vara sann så har det inte varit någon höjdardag på riktigt länge. Känner mig som ett tomt skal som "flyter" omkring. Känns lite som att jag inte riktigt vet vad jag vill eller vem jag är i många avseénden.
Men imorgon åker jag hem till Piteå och det blir väl lite bättre. Trivs bättre där än här i Luleå.
Imorgon har jag en lektion - hantverksteknik och sen tar jag bussen hem och fikar med mamma. Blir väl mysigt.
Har inte bestämt mig om kjolen och linnet än. Vi får se.

Nu ska jag se filmen om hitler på tvåan.
Godnatt.

Nytt - fint eller fult?

Jag hittade den här kjolen och ett matchande linne igår inne på gina tricot och föll pladask.
Jag visade det för mamma, hon rynkade på ögonbrynen och tyckte inte det var så fint. själv var jag såld, men lade undan det för att fundera på saken. Idag har jag funderat och kommit fram till att jag verkligen vill ha det och gick och köpte båda plaggen.
Jag kom hem till min lägenhet och visade för mina kompisar och dom rynkade också på näsan "det ser ut som en kjol-pyamas". Jag vet att jag inte borde bry mig så mycket om vad folk tycker (jag gör inte det i andra lägen) men jag vill inte gå omkring och se ful ut!

Vad tycker ni? Var det fult? Ser det ut som en "kjol-pyamas"? Ska jag behålla det. Jag vet vad jag tycker.



Nya örhängen

Hittade dessa på rea idag på Gina Tricot. Söta va?
Dom är svarta och inte lila som dom ser ut på den här bilden. Bara så ni vet, haha!


Sanningen

Anledningen till att jag ber er klicka på mina annonser (speciellt budson) är för att jag har blivit med på en hemsida som heter double, som man "hämtar" annonser ifrån och lägger in på sin hemsida och får betalt för alla som klickar, eller handlar något på den hemsidan. Superenkelt. Och man tjänar pengar fort!

Vill ni också tjäna lite extra? Klicka här nedan.

Dagens outfit - 210109

Sorry för usel updatering idag men jag gick i skolan till tre, sen hängde jasg mig svar på stan och väntade in mamma som skulle komma och hälsa på mig. Så då tog vi en sväng om på stan och jag hittade världens finaste kjol och linne från Gina som jag ej (!) köpte, utan köpte ett par örhängen istället, som jag tänkte visa lite senare ;) I alla fall, sen drog vi till donken och åt och nu sen till ica och köpte med oss lite gott hem. Nu är vi i alla fall i lägenheten och ska se på Top Model 11 och äta gott.
Såhär har jag sett ut idag i alla fall. Plus nya skinnjackan.



kjol från monki, tee secondhand, bälte från Dollar Store (!) och ja, skinnjackan då.

GLÖM INTE ATT KLICKA PÅ BUDSON ANNONSEN HÄR PÅ SIDAN. EN DATOR FÖR EN TIA, HUR LÅTER DET?

Dagens outfit - 200109





- tee från Luleå - kjol från Monki - Strumpbyxor från Rut m.fl - armband från en lokal butik i Piteå, Glitter och Indiska -

Tips!!

Klicka på bilden

Budson

åh, jag vart så himla nyfiken när jag såg den här reklamen på tv..
En laptop för typ 4 kr? Jag måste nog bjuda.. Fatta cooolt!

KLICKAR NI PÅ ANNONSEN HÄR NERE TILL HÖGER
KOMMER NI DIREKT TILL DERAS HEMSIDA.


New in

Nya bustiers från asos.com. Hur söta?



Måndag

Godmorgon!!
Idag bär det iväg till Luleå igen, först har jag skola till två ungefär och sen ska jag till lägenheten.
Försov mig lite imorse så min buss går inte förrän om en timme..

Nej, nu ska jag packa vidare.
Vad ska ni göra idag?

Today´s wish outfit



Såhär hade jag tänkt att jag skulle se ut med min nya jacka :P
You like?


söndag morgon

godmorgon på er!
Vad roligt att ni tyckte skinnjackan var snygg. Det tycker ju såklart jag med ;)

Idag är det söndag och den här dagen ska jag ägna åt mitt projektarbete hade jag tänkt. Skriva artikeln och redigera bilderna. Förhoppningsvis också bli helt klar med det här repportaget...
Erika sov här inatt så nu ska vi nog gå och ta oss lite frukost.

Hur ser era planer ut idag?

Mina nya garderobsfavoriter

ååh, jag är såå himla glad idag.
Plåtningen gick suveränt och jag har hittat sveriges snyggaste skinnjacka. Kjolen blev bara en bonus som skall användas flitigt på vinterns/vårens alla fester. Vad tycker ni? Visst var jackan underbar, det lilla som syns ...





JAAAAAAAAAAAA!!!!

ÅH, JAG ÄR SÅ FULLKOMLIGT, TOTALT,  OTROLIGT LYCKLIG JUST NU!!!
Monki ska öppna i luleå. LULEÅ!!! jag är helt speachless!

170109

Hejhej :)
Idag har jag fotat till mitt modereportage som kommer i tidningen på fredag. Även varit och lämnat tillbaka de kläder som jag lånade från butikerna igår. Sen tog jag och Erika en sväng till Wayne´s och drack latte.. Efter det var jag "tvungen" att köpa en skinnjacka som jag hade med på plåtningen och blev störtförälskad. En kjol fick också följa med hem.
Jag visar er det senare.

Ikväll kommer Erika hit också ska vi mysa och titta på film. Kanske det blir SATC - igen.  :P Har i alla fall laddat upp med Pringles (HELT BEROENDE!!! STÖRT)  och sockerdricka.
Nu ska jag hjälpa min mamma med hennes hår till ikväll.
Vi hörs snart.
Puss


Svar på frågestunden

Postat av: Anonym
Hur mycket spenderar du i månaden? ;)
Svar: det blir nog några tusenlappar. Lite olika från månad till månad

Postat av: Victuria
Jag vet inte ifall svaren ar helt sjalvklara for jaghar inte hangt med sa mycket men...
Hur kommer det sig att du bor i en egen lagenhet? hur har du rad med det?
Vilka bloggar laser du dagligen?
Har du nagongang fatt ett erbjudande pga. bloggen?
Svar: Inga frågor är självklara ;) Jag bor ju inte i samma stad som min familj utan bor i Luleå där jag går gymnasiet, därför får jag något som heter inackorderingsbidrag som täcker nästan hela hyran men det räcker ju inte till mat o.s.v. så jag får lite pengar av min pappa också :)
Bläddra ner lite så ser du vilka bloggar jag läser.
Jo, jag har ju blivit bjuden på dom stora bloggeventen. Från veckorevyn och så. Har dock aldrig kunnat gå eftersom jag bor 100 mil därifrån :P

 

Postat av: elise
Tjänar du pengar på bloggen?
Svar: Än så länge är det bara småsummor :P


Postat av: Ellie
Vad skulle du ta med till en öde och vilka är dina bästa skönhetstips? :) kram
Svar: Hmm... svår fråga. Det skulle nog vara en mobiltelefon om det var så att jag hade hamnat där mot min vilja ;) Men om jag ville vara där så skulle det nog vara en kompis ;) Mina bästa skönhetstips är nog något så tråkigt som sömn, dricka mycket vatten, och vara glad. Jag känner mig som snyggast när jag är på bra humör :)

Postat av: Sandra
Vad vill du jobba som i framtiden? :)
Svar: Något som har med mode och kläder att göra. Inköpschef kanske? Eller modereporter.

Postat av: ► S u s s i e K ◄
Vilka bloggar läser du dagligen/ofta?
Svar: Jag läser dom stora bloggarna, typ Elin Kling, Sofi Fahrman, Blondinbella, Kenza, Stina och mina vänners.

Postat av: dennis
har du kille.. eller på G?
Svar: Nej, det har jag inte. Och nej, det kan jag inte påstå men jag letar :P

Postat av: Lillan
Vilken av plaggen i din top-bild är din favorit?
Svar: Jag tycker om dom flesta där, men dom från i somras är nog snyggast. Typ den i mitten högst upp och den allra första. Vilka är dina? ;)

Postat av: Erika
vilka är dina topp 5 bloggar?
Svar: Läs några rader här ovan.

Postat av: elise
varför har du ingen pojkvän?
festar du aldrig?
är dina föräldrar skilda?
Svar: Jadu, jag har nog inte träffat någon rätt än :P Och jo, jag festar, men kanske inte varje helg. Mina föräldrar var aldrig gifta och jag har aldrig bott med min pappa.


Postat av: marie
Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? :D
Svar: Jag är nog nöjd med rätt många kroppsdelar ;) Men mina ben är rätt snygga :P

Postat av: sara
vilken är din stilikon?
favoritartist/musik?
Svar: Jag har ingen specifik favorit men jag tycker Mary-Kate och Ashey klär sig otroligt snyggt.
Och på den här frågan måste jag vara lite tråkig också. Jag lyssnar ju nästan inte på musik, haha! Men coldplay spelades flitigt i sommar.

Postat av: maja
Vad går du för gymnasielinje?
Svar: Jag går Hantverksinjen med inriktning mode och design i Luleå.

Postat av: Victuria
Var kommer din svarta glansiga body ifrån? Har letat efter en sån.
Svar: Den är inte en body utan en vanlig trekvartsärmad tröja från Gina Tricot.


Har ni några mer frågor kan ni fråga närsomhelst så ska jag försöka svara :)


Frågestund



Det var någon som ville att jag skulle ha frågestund så kör på.. Ni får fråga till jag säger stopp.
Svarar imorgon kväll någongång. Ska försöka svara på allt!!


Randigt

Såg att Gina tricot har fått in den här fina tröjan. Hoppas dom har den i butik också.. Funderade senast idag på att jag inte har någon svart/vit randig långärmad tröja i min garderob. Då är denna ett superbra alternativ:


Brrr ...

UUUH!! Det är arton minusgrader ute och hård vind. Fy tusan! Och jag har bara haft en tunn ullkappa hela dagen. Har hållt på att frysa ihjäl varje gång jag gått utanför dörren.
Nu är jag hemma i alla fall och sitter i sängen med datorn och ska snart kolla förra säsongen TopModel. Myyysigt!
Hade lite trist så jag redigerade mig själv i photoshop.


Styr min kropp mig?

Åhhh, sitter här i långkalsonger och stor apsnygg (ironi!) tee i min säng med en kladdkaksbit och känner bara hur min kropp skriker: "neeej! JAG VILL JU INTE HA NÅGRA MERA SÖTSAKER HAR JAG JU SAGT!!" och ändå tar jag en tugga och får värsta illamåendekänslan.. uuuh! Har en halv kladdkaka i kylen, chips och cola och jag vill bara gå och
slänga bort allt, men ändå sparar jag det till nästa kväll och tar tre tuggor och känner samma känsla igen. VAD ÄR FELET? Styr min kropp mig?

Jag vill ju inte äta det, sötsaker, alltså. Det är ju inte bra i något sammanhang. Och nu när jag har slutat träna hårt tre gånger i veckan är det ju ännu sämre..

En kladdkaksbit med omkretsen 10 cm ligger på en tallrik en halv meter ifrån mig nu och jag lovar att så fort jag har tryckt på publicera kommer omkretsen att minska till 7 cm.

jaja, värt inlägg men jag vill faktiskt börja skriva allt jag känner och inte bara "det här hade jag på mig idag ..." Do you see my point? 

ÅH NEJ! Nu tog jag en bit. Vad var det jag sa???!! 

Lill lördag

Japp, onsdag kväll är det och jag har precis varit och handlat lite gott till kvällens TopModel avsnitt där tjejerna ska få sin makeover. Det roligaste avsnittet, enligt mig. Min kusin råkade avslöja vem som vinner den här säsongen men jag lovar att inte berätta för er. Det är ju det tråkigaste som finns ... 

Nej, nu ska jag gå och äta en mandarin (innan snasket :)
Ska ni se TM? 

Mary Kate



Dagens outfit - 140109



Åh!! Jag har ingen inspiration i klädväg på siståne, känns som att jag tar på mig samma sak varje dag så ni lär ju kunna den här outfiten vid det här laget. I alla fall är det jeans från cubus, tee från luleå, koftan har min mormor stickat.

Maniac?

Alltså, jag har blivit så totalt inkörd på skor på siståne. Jag är ju det i vanliga fall också men det här är ju löjligt :P
Dessa två från asos.com MÅSTE flytta in i min garderob annars blir jag sur ;) Synd att jag har köpstopp ...



Dagens önskeoutfit

Jag ser sommar framför mig ...


13 januari

Godmorgon. Japp det är fortfarande morgon för mig för idag är jag ledig.
Idag ska jag ta itu med saker jag inte orkat än. Typ göra lite på mitt projektarbete, skriva min krönika itll fredagstidningen o.s.v. ,Men först av allt ska jag äta lite frukost och smörja in mig med min favorithudcreme..

Ha en underbar dag, sötisar!

Ny vecka

Godmorgon!
Sitter vid köksön och käkar frukost och ska gå till bussen om drygt en timme. Idag återvänder jag till min lägenhet i Luleå och har därför tunga väskor att släpa på, en av nackdelarna med att bo på två ställen.
Ute är det redan +2 vilket betyder att det kommer bli ÄNNU varmare under dagen. Najsprice!

Nej, jag ska återgå till min macka :P
Ha en trevlig dag så updaterar jag när jag slutat skolan..

Dagens outfit - 110109

Idag for jag och erika ner på stan igen för att jag skulel göra ett skolarbete och efter mycket om och men fick jag det tillslut gjort. När vi då skulle ta bussen ut till Strömpilen så gick det inga! Så då fick vi gå och handla fika i stan och sen vänta på bussen tillbaka.

Har haft på mig (observera "haft", nu är det myskläder som gäller) Tee från Carlings (ny!!), kofta från Cubus, skinnimitation från H&M Divided, Pälsväst från Cubus, min egensydda kjol, lackleggings från Gina Tricot och skor från Nilsons. Ojoj! Det där blev en lång mening ;)


Sömnad

Idag har jag varit på stan med Erika här i umeå. Hittade lite smått och gott som jag mest troligt visar efter vi har ätit middag. Bland annat har jag köpt tyg så eftermiddagen har gått åt till att sy mig en vippig kjol.. Lite style by stars inspirerd, kan jag säga.
Ni behöver inte påpeka vilken otroligt underbar arbetställning jag har. Mina lärare skulle formodligen flippa ut om dom såg den den här bilden.




... Och resultat blev som ovan. Kommentarer?
Ni kan ju dock ignorera att den inte är strykt :P


Umeå

Om en timme drar jag och erika till umeå men jag tar med mig datorn så jag bloggar när jag kommer dit.
Hade inte så mycket annat att säga än att jag inte kommer att blogga så flitigt i eftermiddag..

Vad gör ni idag?


Lee Stafford

Paketet som jag hämtade idag innehöll en hårinpackning från Lee Stafford. Hair growth treatment, någon som provat den? Lovar att ge er en recension av den när jag har provat den ett tag.


Kallt



Ligger i soffan med datorn på magen, chipsen brevid och tittar på Scrubs. Av någon konstig anledning är det sjukt kallt i våran lägenhet så jag måste ligga nerbäddad med filt.

Ska se ett till avsnitt nu och sen ska jag visa er vad jag hämtade på posten idag. Vill ni det?


080109

Godmorgon på er allesammans!
Idag är det dags för skola igen, är ni taggade? Som vanligt är jag super hurtig på skolmorgnar. Jag har varit vaken i fyrtio minuter men det känns som att jag kan springa ett maratonlopp även fast jag somnade klockan två (!)
Bortsett från att jag måste åka buss fram och tillbaka (två timmar) så har  jag en kort dag idag. Bara två lektioner, sen är det piteå som gäller.

Tittade just på termometern som visade -19. Hmm... Det blir nog till att pälsa på mig rätt ordentligt då.
Nej, nu ska jag fixa håret. Ha en bra dag allihop!! Hörs sen.

pussss

Dagens outfit - 070109

Sorry för att det har dröjt. Har käkat kladdkaka och kollat på TopModel tillsammans med Erika.
Jo! Vi drar till Umeå på fredageftermiddag och kommer hem på söndag. Hur mysigt som helst :)
I alla fall ... jag hade på mig jeans från Cubus, tee från ?, koftan har min mormor stickat och mössan är från Lindex.


Elgiganten

Nu far jag och erika till elgiganten för att återställa en julklapp (lite efter, jag vet). Vi hörs när vi kommer hem.
Då får ni en dagens också.

puss

Godmorgon!

Ja, jag säger faktiskt god morgon. Har bara varit vaken i en timme och är sjukt arg på mig själv för det.
Ställde klockan och vaknade halv tio, snoozade två gånger, skulle gå upp den tredje, men missade "snooz"-knappen och prickade "stäng av". Så min katt Mango väckte mig kvart över ett!! Så himla tråkigt. har ju för tusan sovit bort halva sista jullovsdagen :/ Jaja, inget att göra åt nu. Ska ner på stan med erika för att sätta in lite pengar på mitt konto.. sen får vi se vad som händer..

Vad gör ni idag?

Summertimes

Okej, det är några (6!!!!!!) månader kvar till sommaren och barbent men här är två sommaroutfits till samma skor.
Drömmarna från halens som jag just klickade hem (kunde inte hålla mig och nu har jag köpstop!). Den första outfiten tänker jag mig på min studentdag, på dagen eller kvällen. Och guldiga smycken såklart eftersom det är guld på mössan ;) Den andra outfiten tänker jag mig att jag ska ha på något fab sommarparty i slutet av maj :P



Jullovets bedrift

Jag har ritat lite under jullovet och detta är två av mina kreationer. Har dock inte varit så noggrann så dom hade kunnat bli snyggare, men men. Vad tycker ni? Vill ni se fler?

Bilden under visar jag bara i underhållningssyfte ;)




Snart får vi främmande och då ska jag ha varit och handlat så det är bäst att jag drar nu.
Vad gör ni ikväll? Är det TopModel som gäller?

Dagens outfit - 050109

Typ usla och suddiga spegelbilder men bättre än såhär blir det inte idag. 
Jag har varit på stan och shoppat liite, visar senare, och då hade jag på mig min nya tröja från Gina Tricot, Jeans från Cubus (surprice!) och rosett i håret från Glitter.




Idag vill jag se ut såhär:



Söndag - en dag för mys.

Oj oj, vilken söndagskväll. Märks tydligt att jag har lov :P
Somnade i soffan halv åtta och vaknade igen vid elva, sett SATC och käkat chips med mamma. Helt sjukt hur beroende man blir. Kom på mig själv med att skrapa dipskålen med mitt pekfinger och då tyckte jag att jag hade gått liiite för långt.

Nu har jag fixat mina naglar och ska gå och sova.
Vi hörs imorgon.
PUSS <3


Brudens bäste man

Sitter hos mina kusiner och ska snart kolla på "Brudens bäste man" med Patrick Hempsey, någon av er som sett denna? Har hört att den är förutsägbar men underhållande. Ja, vi får se vad jag tycker.

Slängde iväg en beställning till eleven.se också och ibland blir jag lite rädd när jag inser hur lätt det är att beställa saker över internet. Ett klick och det är påväg till dig typ. Beställde en hårprodukt som jag letat efter här i lilla fjutt-Piteå men inte hittat och en sovmask som man kyler ner så att man inte får så svullna ögon när man vaknar (som jag får all the time).

Nej, nu är det movie-time. Ha en trevlig lördagskväll, darlings!
Puss/Sara

Nya inköp.

Måste dra typ ... nu. Spenderar kvällen hos mina kusiner så hinner inte blogga mer idag. Men vi hörs imorgon. Okey, babes?

Hittade detta på GT i alla fall:


+ ett vanligt svart linne men det vet ni väl hur det ser ut? ;)

PS. Ser ni våran IKEA samling till vänster. Från 1995 - 2008

Dagens outfit - 030109

Blev ju som jag skrev tidigare en fikasväng nere på stan med ett extra stopp på Gina Tricot så där fyndade jag lite. Men det visar jag er i ett annat inlägg senare :)

Jag hade i alla fall på mig tee från okänd affär i luleå, koftan har min mormor stickat för läänge sedan, pälskragen är secondhand, jeansen är från Cubus och skorna från Nilsons.


Nattbloggning

Jahapp. Då sitter jag här igen.
Klockan är kvart över två och jag har spelat wii med mamma sedan elva någongång. Shit vilken träningsverk imorgon :P

Imorgon ja, då ska jag ner på stan och fika och inhandla en tuperingskam. Roligt va? Extremt.
Nej men allvarligt alla kammar som inte är täta nog glider ju bara genom mitt hår när jag ska tupera det. Grymt jobbigt. Vilket i-landsproblem jag har ;)

Nej, Nu får det vara nog, tycker ni inte? Om någon är uppe denna tid ... Godnatt! och sov gott.
Till er andra som läser detta lördagmorgon/förmiddag: Godmorgon! :P

Make up store

hello you, sorry för dålig updatering idag. Vaknade typ tolv, åt frukost och spelade wii :)
Sen har jag varit på make up kurs på make up store idag och det var såklart super :D Lärde mig mycket och fick mycket bra produkter med mig hem. Jag valde en foundation, en djupt blå ögonskugga och två sminkpenslar i naturhår :)

 

Jag hade ju nästan glömt bort ...

... att tv3 visar Victoria Fashion show 2008 ikväll kl. 20.00.
Då har jag min kväll klar :)


Gott nytt år!!


RSS 2.0