Tänker med något annat än hjärnan

Jag undrar vad jag tänker med när jag bestämmer mig för att gå och storhandla och kommer hem med endast följande: 1 paket hårdbröd, makaroner och riskakor. (!?!?!?!?) Tyckte jag att det var det enda jag behövde i ett eget boende eller? Självklart kommer jag på att det kanske är bra med toalettpapper när jag redan sitter där. Och att jag behöver salt och ketchup när jag står och lagar makaroner.
Nej, inte är det hjärnan jag tänker med dagar som dessa, det är en sak som är säker.

Har i alla fall varit och storhandlat på riktigt ikväll och har precis tryckt i mig världens största och godaste avokado  (mina skills är tillbaka, sissel!) tillsammans med en kopp te och ska nu försöka göra någon nytta här hemma.

Imorgon börjar jag inte föränn klockan fyra så jag hade tänkt hinna träna lite innan. Ett gymkort är nog rätt bra att ha då så det ska jag fixa innan. Shit alltså jag är typ nervös inför att träna. Vet ni hur länge sedan det var eller? Hmm... Ett år sedan ganska precis och det är rätt mycket med tanke på att jag har dansat och idrottat sedan jag var fem år. Hur ska detta sluta?

Nej, nu ska jag ta tag i någonting här och låta er läsa någon annan blogg ;) Vi hörs imorgon, älsklingar!

Kommentarer
Postat av: Esmeralda

haha jaaa det hoppas jag med!

2010-03-09 @ 23:15:51
URL: http://ndotter.se
Postat av: Erika ♥

Lycka till på träningen ;d

2010-03-10 @ 08:18:19
URL: http://erikavikstorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0